Erdoğan bize hayran

SİYASET 10.06.2021 - 23:49, Güncelleme: 10.06.2021 - 23:49
 

Erdoğan bize hayran

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hala saha maçına davet eden Ekrem İmamoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanı icraatımızı ve bizi takip etmeyi çok seviyor. Aklından çıkmıyor. Yaptığımız işleri anlatıyor. İçten içe sempati duyduğunun da farkındayım” dedi.

haberimizvar.net İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Maltepe Orhangazi Şehir Parkı’nda bulunan Maltepe Sahil Spor Tesisi’ndeki yenileme çalışmalarını tamamladı. Yenilenen tesislerin açılışında konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili olarak “Beni takip etmesi mutlu ediyor. İcraatlarımızı ve bizi takip etmeyi çok seviyor. Bundan da gerçekten çok mutlu oluyorum. Şunu da hissediyorum, içten içe sempati duyduğunun da farkındayım” dedi.   GERÇEKTEN SIKI BİR TAKİPÇİMİZ   Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisini imrenerek izlediğini söyleyen İmamoğlu, “Bu şehrin en küçük hemşerisinden, yani bir çocuğumuzdan en deneyimlisine kadar bizi takip ediyor. Ama beni en fazla ne memnun ediyor? Açıkçası beni Sayın Cumhurbaşkanı’nın takip etmesi mutlu ediyor. İcraatımızı ve bizi takip etmeyi çok seviyor. Bundan da gerçekten çok mutlu oluyorum. Şunu da hissediyorum: İçten içe sempati duyduğunun da farkındayım. Bu sempatisini de çok beğeni ile karşılıyorum. Hatta bir hayranlık duygusunun oluştuğunu hissediyorum. Aklından çıkmıyor. Biraz da sanki imreniyor gibi. Yani imrenerek izlediğinin de farkındayım. Vardır ya; çok imrenirsen tırnaklarını yer gibi izlersin, sanki beni öyle izliyor Ankara’dan. Ne mutlu bana. Bundan mutluyum. Gerçekten sıkı bir takipçimiz olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.   HALI SAHADA MAÇA DAVET ETTİ   Erdoğan’ın hala sahada maça davet eden İmamoğlu, “Bazen bedava süt dağıtıyoruz; onu anlatıyor. Metroları yapıyoruz, on tane metroyu harekete geçiriyoruz, dayanamıyor, onu anlatıyor. Gerçekten ilgisine teşekkür ediyorum. Bir gün İstanbul turunu onla yapmak isterim. Yani şu İstanbul’u bir gezdirmek, ona bilmediği, hatta bazen yanlış anlatılan icraatlarımızı bizzat yerinde anlatmak isterim. İsterse halı sahada bir maç bile yaparız kendisiyle. Tenis de oynarız. Bu keyifli geziye kendilerini davet ediyorum. İlgisini lütfen kaybetmesin. İmrenerek izlemeye devam etsin. Bu yönüyle esas olarak hoşuma giden halkımızın bu sıkı takibi. Bizi izlemeye devam edin. Çünkü sizlerle üretiyoruz, sizin paranızı, sizin bütçenizi, kuruşuna kadar bu şehrin hayrına, bu şehrin en güzel işlerine, bu şehrin geleceğine, bu şehre asla zarar vermeden zarar veren unsurları da bertaraf ederek hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hala saha maçına davet eden Ekrem İmamoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanı icraatımızı ve bizi takip etmeyi çok seviyor. Aklından çıkmıyor. Yaptığımız işleri anlatıyor. İçten içe sempati duyduğunun da farkındayım” dedi.

haberimizvar.net

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Maltepe Orhangazi Şehir Parkı’nda bulunan Maltepe Sahil Spor Tesisi’ndeki yenileme çalışmalarını tamamladı. Yenilenen tesislerin açılışında konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili olarak “Beni takip etmesi mutlu ediyor. İcraatlarımızı ve bizi takip etmeyi çok seviyor. Bundan da gerçekten çok mutlu oluyorum. Şunu da hissediyorum, içten içe sempati duyduğunun da farkındayım” dedi.

 

GERÇEKTEN SIKI BİR TAKİPÇİMİZ

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisini imrenerek izlediğini söyleyen İmamoğlu, “Bu şehrin en küçük hemşerisinden, yani bir çocuğumuzdan en deneyimlisine kadar bizi takip ediyor. Ama beni en fazla ne memnun ediyor? Açıkçası beni Sayın Cumhurbaşkanı’nın takip etmesi mutlu ediyor. İcraatımızı ve bizi takip etmeyi çok seviyor. Bundan da gerçekten çok mutlu oluyorum. Şunu da hissediyorum: İçten içe sempati duyduğunun da farkındayım. Bu sempatisini de çok beğeni ile karşılıyorum. Hatta bir hayranlık duygusunun oluştuğunu hissediyorum. Aklından çıkmıyor. Biraz da sanki imreniyor gibi. Yani imrenerek izlediğinin de farkındayım. Vardır ya; çok imrenirsen tırnaklarını yer gibi izlersin, sanki beni öyle izliyor Ankara’dan. Ne mutlu bana. Bundan mutluyum. Gerçekten sıkı bir takipçimiz olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

 

HALI SAHADA MAÇA DAVET ETTİ

 

Erdoğan’ın hala sahada maça davet eden İmamoğlu, “Bazen bedava süt dağıtıyoruz; onu anlatıyor. Metroları yapıyoruz, on tane metroyu harekete geçiriyoruz, dayanamıyor, onu anlatıyor. Gerçekten ilgisine teşekkür ediyorum. Bir gün İstanbul turunu onla yapmak isterim. Yani şu İstanbul’u bir gezdirmek, ona bilmediği, hatta bazen yanlış anlatılan icraatlarımızı bizzat yerinde anlatmak isterim. İsterse halı sahada bir maç bile yaparız kendisiyle. Tenis de oynarız. Bu keyifli geziye kendilerini davet ediyorum. İlgisini lütfen kaybetmesin. İmrenerek izlemeye devam etsin. Bu yönüyle esas olarak hoşuma giden halkımızın bu sıkı takibi. Bizi izlemeye devam edin. Çünkü sizlerle üretiyoruz, sizin paranızı, sizin bütçenizi, kuruşuna kadar bu şehrin hayrına, bu şehrin en güzel işlerine, bu şehrin geleceğine, bu şehre asla zarar vermeden zarar veren unsurları da bertaraf ederek hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.