Tosuncuk Belarus’ta

GÜNDEM 12.06.2021 - 22:42, Güncelleme: 12.06.2021 - 22:42
 

Tosuncuk Belarus’ta

‘Tosuncuk’ diye bilinen Çiftlik Bank dolandırıcısı Mehmet Aydın’ın Belarus’ta olduğunu söyleyen Sedat Peker, “Bu şahsı getirmeyen bazı insanların bu paradan pay aldığı ortadadır. Bu şahsın yanına gidip aracı olan kişiler bellidir” dedi.

haberimizvar.net  Organize suç örgütü lider olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma açılan Sedat Peker, binlerce kişiyi dolandıran Çiftlik Bank’ın kurucu Mehmet Aydın’ın nerede olduğunu açıkladı. Kamuoyunda ‘Tosuncuk’ diye bilinen Mehmet Aydın’ın Belarus’ta olduğunu söyleyen Peker, neden Türkiye’ye getirilmediğini sordu.   BU PARADAN PAY ALDIKLARI ORTADA   Peker’in paylaşımlarında şu ifadeler yer aldı: “Kırk yaşından küçük kardeşlerim, Çiftlik Bank’ın kurucusu olan Mehmet Aydın isimli şahıs Bolivya’da falan değil, Belarus’ta. Belarus’tan trafik kazası yapmış bir şahsı, Interpol kararıyla alıp Türkiye’ye getiren yüce devletimiz bu şahsı acaba neden getirmiyor? Kırk yaşından küçük kardeşlerim, Belarus’tan bu şahsı getirmeyen devletimizin içinde görevli olan bazı insanların bu paradan pay aldığı ortadadır. Bu şahsın yanına Belarus’a gidip onu ziyaret eden kişiler, aracı olan kişiler bellidir”.
‘Tosuncuk’ diye bilinen Çiftlik Bank dolandırıcısı Mehmet Aydın’ın Belarus’ta olduğunu söyleyen Sedat Peker, “Bu şahsı getirmeyen bazı insanların bu paradan pay aldığı ortadadır. Bu şahsın yanına gidip aracı olan kişiler bellidir” dedi.

haberimizvar.net

 Organize suç örgütü lider olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma açılan Sedat Peker, binlerce kişiyi dolandıran Çiftlik Bank’ın kurucu Mehmet Aydın’ın nerede olduğunu açıkladı. Kamuoyunda ‘Tosuncuk’ diye bilinen Mehmet Aydın’ın Belarus’ta olduğunu söyleyen Peker, neden Türkiye’ye getirilmediğini sordu.

 

BU PARADAN PAY ALDIKLARI ORTADA

 

Peker’in paylaşımlarında şu ifadeler yer aldı: “Kırk yaşından küçük kardeşlerim, Çiftlik Bank’ın kurucusu olan Mehmet Aydın isimli şahıs Bolivya’da falan değil, Belarus’ta. Belarus’tan trafik kazası yapmış bir şahsı, Interpol kararıyla alıp Türkiye’ye getiren yüce devletimiz bu şahsı acaba neden getirmiyor? Kırk yaşından küçük kardeşlerim, Belarus’tan bu şahsı getirmeyen devletimizin içinde görevli olan bazı insanların bu paradan pay aldığı ortadadır. Bu şahsın yanına Belarus’a gidip onu ziyaret eden kişiler, aracı olan kişiler bellidir”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.