Başpehlivanlar Kırkpınar öncesi kampta

YAŞAM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.06.2021 - 11:08, Güncelleme: 20.06.2021 - 11:08
 

Başpehlivanlar Kırkpınar öncesi kampta

Kırkpınar güreşlerine hazırlanan başpehlivanlar çalışmalarını antrenör Kemal Yılmaz ve Okan Aksoy gözetiminde sürdürdü.

haberimizvar.net- Başpehlivanlar Orhan Okulu, Tanju Gemici, Ramazan Bircan ve diğer pehlivanlar 9-10-11 Temmuz tarihlerine yapılacak olan Kırkpınar güreşlerine hazırlanıyor. Korkuteli'de çalışmalarını sürdüren Orhan Okulu, "Kırkpınar güreşlerine hazırlıklarımızı burada sürdürüyoruz. Kumluca güreşleri ve Nilüfer Çalı Güreşlerini kazanarak ikide iki yaptım. Şu anki hedefim Kırkpınar'ı da alarak bunları taçlandırmak" dedi. 
Kırkpınar güreşlerine hazırlanan başpehlivanlar çalışmalarını antrenör Kemal Yılmaz ve Okan Aksoy gözetiminde sürdürdü.

haberimizvar.net- Başpehlivanlar Orhan Okulu, Tanju Gemici, Ramazan Bircan ve diğer pehlivanlar 9-10-11 Temmuz tarihlerine yapılacak olan Kırkpınar güreşlerine hazırlanıyor. Korkuteli'de çalışmalarını sürdüren Orhan Okulu, " Kırkpınar güreşlerine hazırlıklarımızı burada sürdürüyoruz. Kumluca güreşleri ve Nilüfer Çalı Güreşlerini kazanarak ikide iki yaptım. Şu anki hedefim Kırkpınar'ı da alarak bunları taçlandırmak" dedi. 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.