CHP'li kadınlar, yoksul çocukların yüreğine dokundu

YEREL 01.07.2021 - 00:31, Güncelleme: 01.07.2021 - 00:31
 

CHP'li kadınlar, yoksul çocukların yüreğine dokundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı İlçe Kadın Kolları yöneticileri Konyaaltı'nın kırsal mahallelerinde yaşayan yoksul çocuklara bayramlık giysi hediye ettiler

haberimizvar.net Kadın Kolları Başkanı Yeliz Solmaz ile Yönetim Kurulu üyesi kadınlar,  Çamlıbel Muhtarı Halil Özcan, Doyran Dağ Mahalle Muhtarı Mustafa Kütük, Aşağıkaraman Muhtarı Mesut Pöze'yi muhtarlıklarında ziyaret ederek, mahallelerin sorun ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldılar. CHP'li kadınlar muhtarların belirlediği yoksul ailelerin 14'ü erkek 22'si kız 36 çocuğu evlerinde ziyaret ederek, bayramlık kıyafetlerini hediye ettiler. CHP'li kadınlar bu mahallelerde yaşayan kadınları da ziyaret ederek, bir süre sohbet ettiler ve yaşadıkları sıkıntılar hakkında bilgi aldılar.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı İlçe Kadın Kolları yöneticileri Konyaaltı'nın kırsal mahallelerinde yaşayan yoksul çocuklara bayramlık giysi hediye ettiler

haberimizvar.net

Kadın Kolları Başkanı Yeliz Solmaz ile Yönetim Kurulu üyesi kadınlar, 

Çamlıbel Muhtarı Halil Özcan, Doyran Dağ Mahalle Muhtarı Mustafa Kütük, Aşağıkaraman Muhtarı Mesut Pöze'yi muhtarlıklarında ziyaret ederek, mahallelerin sorun ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldılar. CHP'li kadınlar muhtarların belirlediği yoksul ailelerin 14'ü erkek 22'si kız 36 çocuğu evlerinde ziyaret ederek, bayramlık kıyafetlerini hediye ettiler.

CHP'li kadınlar bu mahallelerde yaşayan kadınları da ziyaret ederek, bir süre sohbet ettiler ve yaşadıkları sıkıntılar hakkında bilgi aldılar.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.