Normalleşmede üçüncü aşama başladı

GÜNDEM 01.07.2021 - 12:42, Güncelleme: 01.07.2021 - 12:42
 

Normalleşmede üçüncü aşama başladı

Normal hayata dönüşte yeni dönem başladı. Sokağa çıkma kısıtlaması ile şehirlerarası seyahat yasağı sona erdi. Tüm iş yerleri faaliyet göstermeye başlayabilecek.

haberimizvar.net-  Yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında belirlenen kademeli normalleşme sürecinin üçüncü etabın saat 05.00 itibarıyla başladı. İçişleri Bakanlığının 27 Haziran’da yayımladığı genelgeyle kademeli normalleşme sürecinin üçüncü etabında devam edecek ve sona erecek tedbirler kamuoyuna açıklandı. Bu kapsamda saat 05.00 itibarıyla Türkiye’de Covid-19 ile mücadeleye ilişkin yeni bir döneme geçildi. ŞEHİRLERARASI SEYAHAT YASAĞI BİTTİ Pazartesi-cumartesi günleri saat 22.00’den sabah 05.00’e kadar olan ve pazarları ise tam gün uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması ile sınırlama süresince uygulanan şehirlerarası seyahat kısıtlaması sona erdi. Tüm iş yerleri, ruhsatlarındaki faaliyet konusuna göre ilgili idare tarafından belirlenen açılış kapanış saatleri çerçevesinde faaliyet göstermeye başlayabilecek. Kapalı yüzme havuzları hizmet verebilecek. Açık yüzme havuzları ise, 1 Haziran’daki genelgeyle faaliyete geçmişti.  
Normal hayata dönüşte yeni dönem başladı. Sokağa çıkma kısıtlaması ile şehirlerarası seyahat yasağı sona erdi. Tüm iş yerleri faaliyet göstermeye başlayabilecek.

haberimizvar.net-  Yeni tip korona virüs ile mücadele kapsamında belirlenen kademeli normalleşme sürecinin üçüncü etabın saat 05.00 itibarıyla başladı. İçişleri Bakanlığının 27 Haziran’da yayımladığı genelgeyle kademeli normalleşme sürecinin üçüncü etabında devam edecek ve sona erecek tedbirler kamuoyuna açıklandı. Bu kapsamda saat 05.00 itibarıyla Türkiye’de Covid-19 ile mücadeleye ilişkin yeni bir döneme geçildi.

ŞEHİRLERARASI SEYAHAT YASAĞI BİTTİ

Pazartesi-cumartesi günleri saat 22.00’den sabah 05.00’e kadar olan ve pazarları ise tam gün uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması ile sınırlama süresince uygulanan şehirlerarası seyahat kısıtlaması sona erdi. Tüm iş yerleri, ruhsatlarındaki faaliyet konusuna göre ilgili idare tarafından belirlenen açılış kapanış saatleri çerçevesinde faaliyet göstermeye başlayabilecek. Kapalı yüzme havuzları hizmet verebilecek. Açık yüzme havuzları ise, 1 Haziran’daki genelgeyle faaliyete geçmişti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.