EURO 2020'de son yarı finalistler belli oluyor

SPOR 03.07.2021 - 15:56, Güncelleme: 03.07.2021 - 16:00
 

EURO 2020'de son yarı finalistler belli oluyor

EURO 2020'de çeyrek final maçları bugün Çekya-Danimarka ve Ukrayna-İngiltere maçlarıyla tamamlanacak.

haberimizvar.net-  EURO 2020'de yarı finale çıkacak son iki takım bugün oynanacak maçlarla belli olacak. Günün ilk maçında son 16 turunda Hollanda'yı eleyen Çekya, saat 19:00'da turnuvanın ses getiren ekiplerinden Danimarka ile karşılaşacak.  Yarı finale yükselecek son takımı belirleyecek maçta ise Andriy Shevchenko yönetiminde başarılı bir futbol ortaya koyan Ukrayna, saat 22:00'da turnuvanın favorilerinden Almanya'yı elemeyi başaran İngiltere ile karşılaşacak.  İki maçın kazananları, yarı finalde birbirine rakip olacak. Dün oynanan çeyrek final maçlarında İspanya, İsviçre'yi penaltılarla eleyerek yarı finale yükselmiş, İtalya ise Belçika'yı 2-1 yenerek yarı finalde İspanya'ya rakip olmuştu.
EURO 2020'de çeyrek final maçları bugün Çekya-Danimarka ve Ukrayna-İngiltere maçlarıyla tamamlanacak.

haberimizvar.net-  EURO 2020'de yarı finale çıkacak son iki takım bugün oynanacak maçlarla belli olacak. Günün ilk maçında son 16 turunda Hollanda'yı eleyen Çekya, saat 19:00'da turnuvanın ses getiren ekiplerinden Danimarka ile karşılaşacak. 

Yarı finale yükselecek son takımı belirleyecek maçta ise Andriy Shevchenko yönetiminde başarılı bir futbol ortaya koyan Ukrayna, saat 22:00'da turnuvanın favorilerinden Almanya'yı elemeyi başaran İngiltere ile karşılaşacak. 

İki maçın kazananları, yarı finalde birbirine rakip olacak.

Dün oynanan çeyrek final maçlarında İspanya, İsviçre'yi penaltılarla eleyerek yarı finale yükselmiş, İtalya ise Belçika'yı 2-1 yenerek yarı finalde İspanya'ya rakip olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.