Sedat Peker dayanamadı

GÜNDEM 03.07.2021 - 16:34, Güncelleme: 03.07.2021 - 16:34
 

Sedat Peker dayanamadı

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile akşam bir paylaşım yapacağını duyurdu.

haberimizvar.net- Sedat Peker'in paylaşımları şöyle oldu:   1-Kıymetli kardeşlerim; süslü sülünün, doncu sülünün en büyük kasalarından bir tanesini bugün akşam saatlerinde sizle paylaşacağım. Bir taraftan çok eğleneceğiz. Diğer taraftan çok sinirlenip kendimiz dahil bir çok şeyden nefret edeceğiz. 2-Manevi değerlere önem verdiğini söyleyen insanların paranın ve gücün getirdikleriyle nasıl değer yargıları olmayan yaratıklara dönüştüklerini öğreneceksiniz. 3- Hayat gerçekten çok acayip, hem de çok. Ancak her zaman size söylediğim gibi, hayallerinizi ve umutlarınızı kimsenin çalmasına izin vermeyin.
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile akşam bir paylaşım yapacağını duyurdu.

haberimizvar.net- Sedat Peker'in paylaşımları şöyle oldu:

 
1-Kıymetli kardeşlerim; süslü sülünün, doncu sülünün en büyük kasalarından bir tanesini bugün akşam saatlerinde sizle paylaşacağım. Bir taraftan çok eğleneceğiz. Diğer taraftan çok sinirlenip kendimiz dahil bir çok şeyden nefret edeceğiz.

2-Manevi değerlere önem verdiğini söyleyen insanların paranın ve gücün getirdikleriyle nasıl değer yargıları olmayan yaratıklara dönüştüklerini öğreneceksiniz.

3- Hayat gerçekten çok acayip, hem de çok. Ancak her zaman size söylediğim gibi, hayallerinizi ve umutlarınızı kimsenin çalmasına izin vermeyin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.