‘Tosuncuk’un ilk fotoğrafları

GÜNDEM 04.07.2021 - 01:09, Güncelleme: 04.07.2021 - 01:10
 

‘Tosuncuk’un ilk fotoğrafları

Brezilya’da teslim olduktan sonra Türkiye’ye getirilen Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın, İstanbul Havalimanı’nda gözaltına alındı. Aydın’ın ilk fotoğrafları servis edildi.

haberimizvar.net  Kurucusu olduğu Çiftlik Bank isimli platform üzerinden binlerce kişiyi dolandıran “Tosuncuk” lakaplı Mehmet Aydın, Türkiye’ye getirildi. Kırmızı bültenle aranan ve Brezilya’da teslim olan Mehmet Aydın’ı taşıyan uçak, Sao Paulo’dan bu sabah saat 09.50’de hareket etti. Türk Hava Yolları’na (THY) ait TK-0016 sefer sayılı uçak saat 22.30 sıralarında İstanbul Havalimanı’na indi. Aydın, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın kararıyla İstanbul Havalimanı’nda gözaltına alındı. İstanbul Havalimanı Adliyesi’nde ifade verecek olan Aydın, daha sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürülecek. 
Brezilya’da teslim olduktan sonra Türkiye’ye getirilen Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın, İstanbul Havalimanı’nda gözaltına alındı. Aydın’ın ilk fotoğrafları servis edildi.

haberimizvar.net

 Kurucusu olduğu Çiftlik Bank isimli platform üzerinden binlerce kişiyi dolandıran “Tosuncuk” lakaplı Mehmet Aydın, Türkiye’ye getirildi. Kırmızı bültenle aranan ve Brezilya’da teslim olan Mehmet Aydın’ı taşıyan uçak, Sao Paulo’dan bu sabah saat 09.50’de hareket etti. Türk Hava Yolları’na (THY) ait TK-0016 sefer sayılı uçak saat 22.30 sıralarında İstanbul Havalimanı’na indi. Aydın, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın kararıyla İstanbul Havalimanı’nda gözaltına alındı. İstanbul Havalimanı Adliyesi’nde ifade verecek olan Aydın, daha sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürülecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.