Tosuncuk’un ilk ifadesi: Bütün borçlarımı ödeyeceğim

EKONOMİ 04.07.2021 - 14:44, Güncelleme: 04.07.2021 - 14:44
 

Tosuncuk’un ilk ifadesi: Bütün borçlarımı ödeyeceğim

Kurucusu olduğu Çiftlik Bank üzerinden on binlerce kişiyi dolandırdığı öne sürülen ve teslim olduğu Brezilya’dan Türkiye’ye getirilen Mehmet Aydın’ın ilk ifadesi ortaya çıktı.

haberimizvar.net- “Tosuncuk” lakabıyla tanınan ve kurucusu olduğu Çiftlik Bank üzerinden on binlerce kişiyi dolandırdığı iddia edilen Mehmet Aydın’ın ilk ifadesi ortaya çıktı. Brezilya’da teslim olduktan sonra dün Türkiye’ye getirilen Mehmet Aydın, ön görüşmedeki ilk ifadesinde borçlarını ödeyeceğini söyledi. Borcu kadar alacakları da olduğunu söyleyen Aydın’ın borcunun büyük bir bölümünü ödediğini ifade ettiği aktarıldı. AİLEMLE SORUN YAŞIYORUM Mehmet Aydın’ın Brezilya’dan gelirken yanında şirketiyle ilgili belgelerin dışında alacaklıların bulunduğu bir liste de getirdiği öğrenildi. “Neden teslim oldun?” sorusuna da çok zorlandığı, ailesiyle sorun yaşadığı, ayrılık noktasına geldiği ve yurtdışındaki çevresinde de zorluklar çıkarıldığı yönünde yanıt verdiği ileri sürüldü. 4 GÜN GÖZALTINDA KALACAK Türkiye’ye getirilen Mehmet Aydın hakkındaki ilk işlem İstanbul Havalimanı Adliyesi’nde yapıldı. Aydın, daha sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi’ne götürüldü. Aydın’ın, İstanbul Anadolu Adliyesi Başsavcılığı’nın talimatı doğrultusunda 4 gün gözaltında tutulacağı bildirildi. 
Kurucusu olduğu Çiftlik Bank üzerinden on binlerce kişiyi dolandırdığı öne sürülen ve teslim olduğu Brezilya’dan Türkiye’ye getirilen Mehmet Aydın’ın ilk ifadesi ortaya çıktı.

haberimizvar.net- “Tosuncuk” lakabıyla tanınan ve kurucusu olduğu Çiftlik Bank üzerinden on binlerce kişiyi dolandırdığı iddia edilen Mehmet Aydın’ın ilk ifadesi ortaya çıktı. Brezilya’da teslim olduktan sonra dün Türkiye’ye getirilen Mehmet Aydın, ön görüşmedeki ilk ifadesinde borçlarını ödeyeceğini söyledi. Borcu kadar alacakları da olduğunu söyleyen Aydın’ın borcunun büyük bir bölümünü ödediğini ifade ettiği aktarıldı.

AİLEMLE SORUN YAŞIYORUM

Mehmet Aydın’ın Brezilya’dan gelirken yanında şirketiyle ilgili belgelerin dışında alacaklıların bulunduğu bir liste de getirdiği öğrenildi. “Neden teslim oldun?” sorusuna da çok zorlandığı, ailesiyle sorun yaşadığı, ayrılık noktasına geldiği ve yurtdışındaki çevresinde de zorluklar çıkarıldığı yönünde yanıt verdiği ileri sürüldü.

4 GÜN GÖZALTINDA KALACAK

Türkiye’ye getirilen Mehmet Aydın hakkındaki ilk işlem İstanbul Havalimanı Adliyesi’nde yapıldı. Aydın, daha sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi’ne götürüldü. Aydın’ın, İstanbul Anadolu Adliyesi Başsavcılığı’nın talimatı doğrultusunda 4 gün gözaltında tutulacağı bildirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.