Metroya binmeye ihtiyacın var

SİYASET 08.07.2021 - 20:22, Güncelleme: 08.07.2021 - 20:22
 

Metroya binmeye ihtiyacın var

Erdoğan’ın “Uçakları satacakmış. Dünyayı tarifeli uçakla mı dolaşacaksın?” sözlerine yanıt veren Kılıçdaroğlu “Korkma, tarifeli uçak, metro, tren o kadar kötü değil. Halkla birlikte oluyorsun. Bu aralar çok ihtiyacın var bunlara” dedi.

haberimizvar.net  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara geldiğinde Cumhurbaşkanlığı’nın lüks uçak ve araçlarını satacağı açıklamasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği yanıta tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Erdoğan ‘Kılıçdaroğlu iktidar olunca uçakları satacak mı göreceğiz’ demişsin. Gel diyoruz er meydanına, kaçıyorsun. Gelirsen görürsün satacak mıyım, satmayacak mıyım! Sen kaç, biz kovala, nereye kadar Erdoğan?” ifadesini kullandı.   TARİFELİ UÇAK O KADAR KÖTÜ DEĞİL   Kılıçdaroğlu, uçakta çekilen bir fotoğrafını da paylaşımına ekleyerek, Erdoğan’ın “Dünyaya dolaşacaksın neyle tarifeli uçaklarla mı? Yarış edeceksin ne ile tarifeli uçaklarla mı? Yok, trene binersin, otobüslerle beraber seyahat edersin. Ondan sonra da ben muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkacağım dersin, Atatürkçüsün ya” açıklamasına ilişkin olarak ise, “Bir de anlaşılan bir yere tarifeli uçakla gitmeyi, metroya, trene binmeyi korkunç bir şey gibi görüyorsun. Korkma, o kadar kötü değil.  Halkınla birlikte olabiliyorsun, dert dinleyebiliyorsun. Bu aralar senin çok ihtiyacın var bunlara, benden söylemesi” ifadelerini kullandı. 
Erdoğan’ın “Uçakları satacakmış. Dünyayı tarifeli uçakla mı dolaşacaksın?” sözlerine yanıt veren Kılıçdaroğlu “Korkma, tarifeli uçak, metro, tren o kadar kötü değil. Halkla birlikte oluyorsun. Bu aralar çok ihtiyacın var bunlara” dedi.

haberimizvar.net

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara geldiğinde Cumhurbaşkanlığı’nın lüks uçak ve araçlarını satacağı açıklamasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği yanıta tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Erdoğan ‘Kılıçdaroğlu iktidar olunca uçakları satacak mı göreceğiz’ demişsin. Gel diyoruz er meydanına, kaçıyorsun. Gelirsen görürsün satacak mıyım, satmayacak mıyım! Sen kaç, biz kovala, nereye kadar Erdoğan?” ifadesini kullandı.

 

TARİFELİ UÇAK O KADAR KÖTÜ DEĞİL
 

Kılıçdaroğlu, uçakta çekilen bir fotoğrafını da paylaşımına ekleyerek, Erdoğan’ın “Dünyaya dolaşacaksın neyle tarifeli uçaklarla mı? Yarış edeceksin ne ile tarifeli uçaklarla mı? Yok, trene binersin, otobüslerle beraber seyahat edersin. Ondan sonra da ben muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkacağım dersin, Atatürkçüsün ya” açıklamasına ilişkin olarak ise, “Bir de anlaşılan bir yere tarifeli uçakla gitmeyi, metroya, trene binmeyi korkunç bir şey gibi görüyorsun. Korkma, o kadar kötü değil.  Halkınla birlikte olabiliyorsun, dert dinleyebiliyorsun. Bu aralar senin çok ihtiyacın var bunlara, benden söylemesi” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.