50’ye yakın milletvekiliyle görüşüyoruz

TURİZM 09.07.2021 - 14:40, Güncelleme: 09.07.2021 - 14:40
 

50’ye yakın milletvekiliyle görüşüyoruz

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, “AKP yakında çok ciddi kayıplar yaşayacak, katılımlar göreceksiniz” dedi. 50’ye yakın milletvekiliyle görüştüklerini söyleyen Özdağ, MHP’den de katılımlar olacağını ileri sürdü.

haberimizvar.net- Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, AKP’de kopmalar olacağını öne sürdü ve kendilerinin 50’ye yakın milletvekiliyle görüşme halinde olduklarını açıkladı. Halk TV’de canlı yayınlanan “Açıkça” programında açıklamalarda bulunan Özdağ, artan ekonomik sıkıntılar ve Sedat Peker’in iddialarıyla partide ve tabanda rahatsızlıklar yaşandığını öne sürdü. MHP’DEN DE KATILIM OLACAK Özdağ şunları söyledi: “Son altı ay içinde bizimle konuşan çok sayıda milletvekili ve bürokrat var. Ciddi hayal kırıklığı yaşıyorlar. Her geçen gün toplumsal tabanlarını kaybettikleri için, millet desteğini kaybedip sadece devlet desteğiyle ayakta durduklarını bildikleri için de bu insanlar bizlerle görüşüyorlar. Son zamanlarda da artmaya başladı. Böyle bir ortamda gizli çözülmeler var. AK Parti yakın zamanda çok ciddi kayıplar yaşayacak, katılımlar göreceksiniz. MHP’den de katılımlar olacak”.
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, “AKP yakında çok ciddi kayıplar yaşayacak, katılımlar göreceksiniz” dedi. 50’ye yakın milletvekiliyle görüştüklerini söyleyen Özdağ, MHP’den de katılımlar olacağını ileri sürdü.

haberimizvar.net-  Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, AKP’de kopmalar olacağını öne sürdü ve kendilerinin 50’ye yakın milletvekiliyle görüşme halinde olduklarını açıkladı. Halk TV’de canlı yayınlanan “Açıkça” programında açıklamalarda bulunan Özdağ, artan ekonomik sıkıntılar ve Sedat Peker’in iddialarıyla partide ve tabanda rahatsızlıklar yaşandığını öne sürdü.

MHP’DEN DE KATILIM OLACAK

Özdağ şunları söyledi: “Son altı ay içinde bizimle konuşan çok sayıda milletvekili ve bürokrat var. Ciddi hayal kırıklığı yaşıyorlar. Her geçen gün toplumsal tabanlarını kaybettikleri için, millet desteğini kaybedip sadece devlet desteğiyle ayakta durduklarını bildikleri için de bu insanlar bizlerle görüşüyorlar. Son zamanlarda da artmaya başladı. Böyle bir ortamda gizli çözülmeler var. AK Parti yakın zamanda çok ciddi kayıplar yaşayacak, katılımlar göreceksiniz. MHP’den de katılımlar olacak”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.