ANSAN'da yeni dönem

GÜNDEM 09.07.2021 - 15:49, Güncelleme: 09.07.2021 - 15:49
 

ANSAN'da yeni dönem

29 yıllık geçmişi olan Antalya Sanatçılar Derneği'nde (ANSAN) yönetim yenilendi. Cahit Çakcıl başkanlık görevini, kurucu üyelerden Tecelli Sercan Sırma'ya devretti. Çakcıl da başkan yardımcısı olarak yönetimde kaldı.

haberimizvar.net- ANSAN Sanat Galerisi'nde gerçekleşen genel kurulda divan başkanlığı görevine Giray Ercenk, kâtip üyeliklere de Filiz Hancı, Gülser Avar getirildi. Ercenk, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından programı başlattı. 400'e yakın kayıtlı resim, heykel, seramik, geleneksel el sanatları, şair, yazar üyesi bulunan ANSAN'a uzun yıllar başkanlık yapan Cahit Çakcıl, yönetim kurulu raporunu okudu, yeniden seçilecek yönetim kuruluna "Biz büyük bir aileyiz" diyerek başarı dileğinde bulundu. BAŞKAN, TECELLİ SERCAN SIRMA Sakin bir havada geçen genel kurulda tek liste açık oylamaya sunuldu. Listede yer alan isimler oy birliğiyle yeni yönetimi oluşturdu. ANSAN'ın yeni başkanı Tecelli Sercan Sırma oldu. Eski başkan Cahit Çakcıl da yeni yönetim kurulunda tekrar yer aldı, başkan yardımcılığı görevine getirildi. Görev bölümünde önceki yönetim kurulu üyelerinden Turan Ergün de yeni yönetimde yerini aldı, saymanlık görevi verildi. Sevda Kesim sekreter olurken, Tacim Alpaslan, Vildan Özsoy, Musa Fırat da yönetimde üye olarak kaldı. ANSAN'DA SÜRPRİZ PROJELER ANSAN'ın yeni dönem başkanı Tecelli Sercan Sırma, görevi devralırken önceki yönetim kurullarına hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Sırma, "Devraldığımız ANSAN'ın bayrağını hep birlikte daha çok çalışarak zirveye taşıyacağız. ANSAN, yeni dönemde sürpriz projelere imza atacak. Etkinliklerimizle Antalya'nın kültür-sanat yaşamına daha fazla katkı koyacağız. Ayrıca, sanatçılarımızla birlikte ulusal ve uluslararası kültür-sanat etkinliklerinde de yerimizi alıp, ülkemizi ve Antalyamızı temsil edeceğiz" dedi.
29 yıllık geçmişi olan Antalya Sanatçılar Derneği'nde (ANSAN) yönetim yenilendi. Cahit Çakcıl başkanlık görevini, kurucu üyelerden Tecelli Sercan Sırma'ya devretti. Çakcıl da başkan yardımcısı olarak yönetimde kaldı.

haberimizvar.net-  ANSAN Sanat Galerisi'nde gerçekleşen genel kurulda divan başkanlığı görevine Giray Ercenk, kâtip üyeliklere de Filiz Hancı, Gülser Avar getirildi. Ercenk, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından programı başlattı. 400'e yakın kayıtlı resim, heykel, seramik, geleneksel el sanatları, şair, yazar üyesi bulunan ANSAN'a uzun yıllar başkanlık yapan Cahit Çakcıl, yönetim kurulu raporunu okudu, yeniden seçilecek yönetim kuruluna "Biz büyük bir aileyiz" diyerek başarı dileğinde bulundu.

BAŞKAN, TECELLİ SERCAN SIRMA

Sakin bir havada geçen genel kurulda tek liste açık oylamaya sunuldu. Listede yer alan isimler oy birliğiyle yeni yönetimi oluşturdu. ANSAN'ın yeni başkanı Tecelli Sercan Sırma oldu. Eski başkan Cahit Çakcıl da yeni yönetim kurulunda tekrar yer aldı, başkan yardımcılığı görevine getirildi.

Görev bölümünde önceki yönetim kurulu üyelerinden Turan Ergün de yeni yönetimde yerini aldı, saymanlık görevi verildi. Sevda Kesim sekreter olurken, Tacim Alpaslan, Vildan Özsoy, Musa Fırat da yönetimde üye olarak kaldı.

ANSAN'DA SÜRPRİZ PROJELER

ANSAN'ın yeni dönem başkanı Tecelli Sercan Sırma, görevi devralırken önceki yönetim kurullarına hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Sırma, "Devraldığımız ANSAN'ın bayrağını hep birlikte daha çok çalışarak zirveye taşıyacağız. ANSAN, yeni dönemde sürpriz projelere imza atacak. Etkinliklerimizle Antalya'nın kültür-sanat yaşamına daha fazla katkı koyacağız. Ayrıca, sanatçılarımızla birlikte ulusal ve uluslararası kültür-sanat etkinliklerinde de yerimizi alıp, ülkemizi ve Antalyamızı temsil edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.