Başkan Böcek’e İngilizce hesap

YEREL 12.07.2021 - 10:03, Güncelleme: 12.07.2021 - 10:03
 

Başkan Böcek’e İngilizce hesap

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek’e İngilizce Twitter hesabı açıldı. Başkan Böcek ikinci paylaşımında belediye şirketi ANET’in ‘Halk Et’ projesini duyurdu.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e sosyal medya platformu Twitter’da İngilizce hesap açıldı. ‘Muhittin Böcek – International’ isimli hesaptan ilk paylaşım 30 Haziran tarihinde NBC Sport’s sunucusu Jordan Jay Adams röportajıyla yapıldı. Antalya’da bulunan Adams’la yapılan röportaj İngilizce hesaptan, “Adams, ‘Antalya muhteşem bir şehir’ diyor. Dünyanın her yerinden gelen tüm ziyaretçiler güzel Antalya’mıza hayran. Tüm ziyaretçilerimiz ve vatandaşlarımız için 7/24 insan odaklı hizmetlerimize devam ediyoruz” açıklamasıyla paylaşıldı. İNGİLİZCE ‘HALK ET’ TANITIMI İngilizce hesaptan dün yaptığı paylaşımda da belediye şirketi ANET’in ‘Halk Et’ mağazalarını tanıtan Başkan Böcek, “Üreticiden tüketiciye doğrudan sağlıklı ve ekonomik et teslim ediyoruz” mesajı verdi. Paylaşımda 4 mağaza ve 1 gezici araçla hizmet veren Halk Et’in şimdiye kadar 282 bin 680 vatandaşa 649 bin 349 kilo et ulaştırdığı belirtildi. 
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek’e İngilizce Twitter hesabı açıldı. Başkan Böcek ikinci paylaşımında belediye şirketi ANET’in ‘Halk Et’ projesini duyurdu.

haberimizvar.net-  Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e sosyal medya platformu Twitter’da İngilizce hesap açıldı. ‘ Muhittin Böcek – International’ isimli hesaptan ilk paylaşım 30 Haziran tarihinde NBC Sport’s sunucusu Jordan Jay Adams röportajıyla yapıldı. Antalya’da bulunan Adams’la yapılan röportaj İngilizce hesaptan, “Adams, ‘ Antalya muhteşem bir şehir’ diyor. Dünyanın her yerinden gelen tüm ziyaretçiler güzel Antalya’mıza hayran. Tüm ziyaretçilerimiz ve vatandaşlarımız için 7/24 insan odaklı hizmetlerimize devam ediyoruz” açıklamasıyla paylaşıldı.

İNGİLİZCE ‘HALK ET’ TANITIMI

İngilizce hesaptan dün yaptığı paylaşımda da belediye şirketi ANET’in ‘Halk Et’ mağazalarını tanıtan Başkan Böcek, “Üreticiden tüketiciye doğrudan sağlıklı ve ekonomik et teslim ediyoruz” mesajı verdi. Paylaşımda 4 mağaza ve 1 gezici araçla hizmet veren Halk Et’in şimdiye kadar 282 bin 680 vatandaşa 649 bin 349 kilo et ulaştırdığı belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.