Denizler bitmez bizde

YEREL 13.07.2021 - 00:29, Güncelleme: 13.07.2021 - 00:29
 

Denizler bitmez bizde

Trafik kazasında can veren CHP Konyaaltı İlçe Gençlik Kolları Deniz Demiral için ilçe binasına dev bir pankart asıldı. Pankartta “Denizler bitmez bizde” dizeleri yer aldı.

haberimizvar.net Antalya’da Cuma gecesi refüjdeki ağaçlara çarparak takla atan otomobilde can veren CHP Konyaaltı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Deniz Demiral için dev bir pankart asıldı. CHP Konyaaltı İlçe Binası’na asılan pankartta, “Eriyen bedenimi düşünme / Göğü giydim üstüme / Yüzünü asma kederine anam / Denizler bitmez bizde” şiiri yer aldı.   KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN MESAJI   Antalya’yı ve Türkiye’yi yasa boğan 29 yaşındaki Demiral’ın acı ölümü üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Acımız çok büyük… Gençlik örgütümüzden bir yol arkadaşımızı, bir evladımızı kaybettik. Deniz Demiral’a Allah’tan rahmet; ailesine, partimize sabır diliyorum” mesajı yayınladı. 
Trafik kazasında can veren CHP Konyaaltı İlçe Gençlik Kolları Deniz Demiral için ilçe binasına dev bir pankart asıldı. Pankartta “Denizler bitmez bizde” dizeleri yer aldı.

haberimizvar.net

Antalya’da Cuma gecesi refüjdeki ağaçlara çarparak takla atan otomobilde can veren CHP Konyaaltı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Deniz Demiral için dev bir pankart asıldı. CHP Konyaaltı İlçe Binası’na asılan pankartta, “Eriyen bedenimi düşünme / Göğü giydim üstüme / Yüzünü asma kederine anam / Denizler bitmez bizde” şiiri yer aldı.

 

KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN MESAJI

 

Antalya’yı ve Türkiye’yi yasa boğan 29 yaşındaki Demiral’ın acı ölümü üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Acımız çok büyük… Gençlik örgütümüzden bir yol arkadaşımızı, bir evladımızı kaybettik. Deniz Demiral’a Allah’tan rahmet; ailesine, partimize sabır diliyorum” mesajı yayınladı. 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.