Gergerlioğlu meclise dönecek

GÜNDEM 15.07.2021 - 10:33, Güncelleme: 15.07.2021 - 10:33
 

Gergerlioğlu meclise dönecek

HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun milletvekilliğine geri dönüşü için mahkeme kararı TBMM Başkanlığına iletildi.

haberimizvar.net-  HDP Kocaeli Milletvekili iken fezlekeyle vekilliği düşürülen ve ardından tutuklanan Ömer Faruk Gergerlioğlu geçtiğimiz gün tahliye olmuştu. Gergerlioğlu hakkında Kocaeli 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nin verdiği kararla vekilliğe dönüş yolu açıldı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada mahkeme kararının an itibarıyla TBMM’ye ulaştığını duyuran Gergerlioğlu, “Vekilliğimin iadesi için artık top TBMM Başkanlığında. 14 gün gecikme daha uzatılmaz ve hukuksuzluk silsilesi biter umarım” ifadelerini kullandı.  
HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun milletvekilliğine geri dönüşü için mahkeme kararı TBMM Başkanlığına iletildi.

haberimizvar.net-   HDP Kocaeli Milletvekili iken fezlekeyle vekilliği düşürülen ve ardından tutuklanan Ömer Faruk Gergerlioğlu geçtiğimiz gün tahliye olmuştu. Gergerlioğlu hakkında Kocaeli 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nin verdiği kararla vekilliğe dönüş yolu açıldı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada mahkeme kararının an itibarıyla TBMM’ye ulaştığını duyuran Gergerlioğlu, “Vekilliğimin iadesi için artık top TBMM Başkanlığında. 14 gün gecikme daha uzatılmaz ve hukuksuzluk silsilesi biter umarım” ifadelerini kullandı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.