Kimi ayıpladı?

GÜNDEM 15.07.2021 - 15:15, Güncelleme: 15.07.2021 - 15:15
 

Kimi ayıpladı?

Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Akaydın, Akp Milletvekili Köse’yi Kırcami konusunda yanlış bilgi vermekle suçladı

haberimizvar.net- AKP Antalya Milletvekili Mustafa Köse Kanal V’de konuk olduğu programda Kırcami konusunda açıklamalarda bulundu.  Köse’nin açıklamalarının ardından Antalya eski Büyükşehir Belediye Başkanı  Mustafa Akaydın, yaptığı paylaşımla Köse’yi  yanlış bilgi vermekle suçlayıp, “Kendisini ayıplıyorum” dedi. İşte Akaydın’ın o paylaşımı: “Değerli Antalyalı hemşerilerim, kanal V'de Ali Buldu ile söyleşisinde Antalya milletvekilimiz Mustafa Köse Kırcami planları ile ilgili gerçekdışı beyanlarda bulunmuştur. Antalya’nın kronik sorunu olan ve 2004-2009 döneminde Türel tarafından çözülmeyen sorun 2009-2014 döneminde hızla ele alınmış ancak toprak kurulu kararları ve özellikle kamu yararı kararı alınması 2011 de milletvekili olan Türel tarafından engellenmiştir. Buna rağmen büyük bir uğraş sonucu gerekli kararlar ancak 2013 sonunda aldırılabilmiş ve 2014 yılı başında 1:5000 lik imar planı büyükşehir meclisinden geçirilmiştir. Daha sonraki süreçler ile ilgili bir sorumluluğumuz yoktur, kaldı ki Türel 2014 -2015 döneminde etik dışı bir seçim sonrası tekrar belediye başkanı olmuştur. Bu vesile ile gerçekleri çarpıtan Mustafa Köse'yi de ayıpladığımı paylaşırım”
Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Akaydın, Akp Milletvekili Köse’yi Kırcami konusunda yanlış bilgi vermekle suçladı

haberimizvar.net-  AKP Antalya Milletvekili Mustafa Köse Kanal V’de konuk olduğu programda Kırcami konusunda açıklamalarda bulundu.  Köse’nin açıklamalarının ardından Antalya eski Büyükşehir Belediye Başkanı  Mustafa Akaydın, yaptığı paylaşımla Köse’yi  yanlış bilgi vermekle suçlayıp, “Kendisini ayıplıyorum” dedi. İşte Akaydın’ın o paylaşımı:

“Değerli Antalyalı hemşerilerim, kanal V'de Ali Buldu ile söyleşisinde Antalya milletvekilimiz Mustafa Köse Kırcami planları ile ilgili gerçekdışı beyanlarda bulunmuştur. Antalya’nın kronik sorunu olan ve 2004-2009 döneminde Türel tarafından çözülmeyen sorun 2009-2014 döneminde hızla ele alınmış ancak toprak kurulu kararları ve özellikle kamu yararı kararı alınması 2011 de milletvekili olan Türel tarafından engellenmiştir. Buna rağmen büyük bir uğraş sonucu gerekli kararlar ancak 2013 sonunda aldırılabilmiş ve 2014 yılı başında 1:5000 lik imar planı büyükşehir meclisinden geçirilmiştir. Daha sonraki süreçler ile ilgili bir sorumluluğumuz yoktur, kaldı ki Türel 2014 -2015 döneminde etik dışı bir seçim sonrası tekrar belediye başkanı olmuştur. Bu vesile ile gerçekleri çarpıtan Mustafa Köse'yi de ayıpladığımı paylaşırım”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.