Atanarak gelmişti

YEREL 17.07.2021 - 16:20, Güncelleme: 17.07.2021 - 16:20
 

Atanarak gelmişti

Hasan Öder, tek aday olarak girdiği Memleket Partisi Muratpaşa İlçe kongresinde başkan seçildi

haberimizvar.net- Memleket Partisi Muratpaşa İlçe Kongresi Antalya Düğün Sarayı’nda yapıldı. Seçime Hasan Öder tek aday olarak girdi. Oy birliği ile Memleket Partisi Muratpaşa İlçe Başkanı seçilen Öder, kendisini destekleyen herkese teşekkür etti. Öder, “Derdimiz ezilenin yanında, haksızın, zalimin karşısında olmak. Adaletin yok sayıldığı ülkemde  ‘’Adalet mülkün temelidir’’ diyen Atatürk’ümüzün unutulan, unutturulmaya çalışılan bu sözünü yeniden en sağlam şekilde temelini oturtmak istiyorum. Yiyecek bir lokma bulamadığı için ölmüş çocuğunu karların içinde bir çuvalda saatlerce sırtında taşıyan babayı unutmuyorum.   Üşümesinler diye saç kurutma makinesini çocuklarına verip diğer odada kendini asan anneyi unutmuyorum. Yıllarca atanamayıp çaresizlikten intihar eden ve cebinden sadece 8 lira çıkan gencecik öğretmenimi unutmuyorum. Hedefim yüzde 50 + 1 ile Memleket Partisi’ni iktidar, Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı, memleketimizin hak ettiği yeri bulması, yok edilmeye çalışılan Cumhuriyet ve kazanımlarını korumak, kollamak, memleketime vicdanlı adaleti getirmek, iş aş sağlamaktır” dedi.
Hasan Öder, tek aday olarak girdiği Memleket Partisi Muratpaşa İlçe kongresinde başkan seçildi

haberimizvar.net-  Memleket Partisi Muratpaşa İlçe Kongresi Antalya Düğün Sarayı’nda yapıldı. Seçime Hasan Öder tek aday olarak girdi. Oy birliği ile Memleket Partisi Muratpaşa İlçe Başkanı seçilen Öder, kendisini destekleyen herkese teşekkür etti. Öder, “Derdimiz ezilenin yanında, haksızın, zalimin karşısında olmak. Adaletin yok sayıldığı ülkemde  ‘’Adalet mülkün temelidir’’ diyen Atatürk’ümüzün unutulan, unutturulmaya çalışılan bu sözünü yeniden en sağlam şekilde temelini oturtmak istiyorum. Yiyecek bir lokma bulamadığı için ölmüş çocuğunu karların içinde bir çuvalda saatlerce sırtında taşıyan babayı unutmuyorum.   Üşümesinler diye saç kurutma makinesini çocuklarına verip diğer odada kendini asan anneyi unutmuyorum. Yıllarca atanamayıp çaresizlikten intihar eden ve cebinden sadece 8 lira çıkan gencecik öğretmenimi unutmuyorum. Hedefim yüzde 50 + 1 ile Memleket Partisi’ni iktidar, Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı, memleketimizin hak ettiği yeri bulması, yok edilmeye çalışılan Cumhuriyet ve kazanımlarını korumak, kollamak, memleketime vicdanlı adaleti getirmek, iş aş sağlamaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.