Erdoğan: Yol haritamızı belirliyoruz

GÜNDEM 17.07.2021 - 16:58, Güncelleme: 17.07.2021 - 17:03
 

Erdoğan: Yol haritamızı belirliyoruz

AKP’lilere ‘kibirli olmayın’ talimatı veren Erdoğan “Yol haritamızı belirliyoruz. 2023’le ilgili siyasi mühendisliklerin çöpe atılması, vereceğimiz mücadeleye bağlıdır” dedi.

haberimizvar.net- AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Erzurum Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı’na katıldı. AKP’nin ‘ortak akla’ önem verdiği için siyasete yön vermeye devam ettiğini belirten Erdoğan, “Kibir, büyüklenme, böbürlenme, vatandaşla arasına aşılmaz duvarlar örme bize asla yakışmaz. Hele hele bizim siyasetimizde milletle inatlaşmak, milleti hafife almak diye bir anlayış kesinlikle söz konusu değildir” dedi.  ZİYARETLERE YENİDEN HIZ VERDİK  Erdoğan konuşmasında şu noktalara değindi: “Yeniden hız verdiğimiz il ziyaretlerinde milletle hasret gidermenin yanı sıra teşkilatla bir araya gelmeye de özen gösteriyoruz. Partimizdeki istişare kültürünü her seviyede ihya etmeye çalışıyoruz. Biz il, ilçe, mahalle teşkilatı, genel merkezi ile bir vücudun azaları gibiyiz.  Sahadaki uç beylerimiz olan teşkilat mensuplarımızın görüşlerine büyük önem veriyoruz. 2023’e giden süreçte yine sizlerin katkılarını almak istiyoruz. Bu toplantılar vasıtasıyla teşkilatımızın fotoğrafını çekiyor, yol haritamızı belirliyoruz”.  KENDİNİ GÜNCELLEYEBİLEN PARTİ  “AK Parti’nin alamet-i farikası ortak akla önem vermesi, yani kolektif akıl dediğimiz bir akılla hareket etmesi önemlidir. AK Parti, kendini sürekli yenilemiş, güncellemiş, dinamizmini koruyabilmiştir. AK Parti’nin hızını kesmek için kurulan pek çok parti tarihin tozlu sayfalarında şimdiden unutulmaya yüz tuttu. AK Parti Türk siyasetine halen yön veriyorsa, 84 milyonun umudu olmaya devam ediyorsa sebebi istişareye açık olmasıdır. AK Parti kendini güncelleyebilmiş yegane siyasi harekettir”.  PARTİMİZDE GEDİK AÇMA GAYRETİ   “AK Parti kalesinde gedik açma gayretlerinin akamete uğraması, 2023’le ilgili siyasi mühendisliklerin çöpe atılması, ilkelerimiz etrafında vereceğimiz mücadeleye bağlıdır. Elbette eleştirilerimizi yapacağız. Ama çalışmaları sürdürürken kenetlenmeyi de ihmal etmeyeceğiz. Bize düşen kapısı çalınmadık hane, gönlü kazanılmadık insan bırakmamak üzere mücadelemizi sürdürmektir”. 
AKP’lilere ‘kibirli olmayın’ talimatı veren Erdoğan “Yol haritamızı belirliyoruz. 2023’le ilgili siyasi mühendisliklerin çöpe atılması, vereceğimiz mücadeleye bağlıdır” dedi.

haberimizvar.net-  AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Erzurum Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı’na katıldı. AKP’nin ‘ortak akla’ önem verdiği için siyasete yön vermeye devam ettiğini belirten Erdoğan, “Kibir, büyüklenme, böbürlenme, vatandaşla arasına aşılmaz duvarlar örme bize asla yakışmaz. Hele hele bizim siyasetimizde milletle inatlaşmak, milleti hafife almak diye bir anlayış kesinlikle söz konusu değildir” dedi.

 ZİYARETLERE YENİDEN HIZ VERDİK

  Erdoğan konuşmasında şu noktalara değindi: “Yeniden hız verdiğimiz il ziyaretlerinde milletle hasret gidermenin yanı sıra teşkilatla bir araya gelmeye de özen gösteriyoruz. Partimizdeki istişare kültürünü her seviyede ihya etmeye çalışıyoruz. Biz il, ilçe, mahalle teşkilatı, genel merkezi ile bir vücudun azaları gibiyiz.  Sahadaki uç beylerimiz olan teşkilat mensuplarımızın görüşlerine büyük önem veriyoruz. 2023’e giden süreçte yine sizlerin katkılarını almak istiyoruz. Bu toplantılar vasıtasıyla teşkilatımızın fotoğrafını çekiyor, yol haritamızı belirliyoruz”.

 KENDİNİ GÜNCELLEYEBİLEN PARTİ

 “AK Parti’nin alamet-i farikası ortak akla önem vermesi, yani kolektif akıl dediğimiz bir akılla hareket etmesi önemlidir. AK Parti, kendini sürekli yenilemiş, güncellemiş, dinamizmini koruyabilmiştir. AK Parti’nin hızını kesmek için kurulan pek çok parti tarihin tozlu sayfalarında şimdiden unutulmaya yüz tuttu. AK Parti Türk siyasetine halen yön veriyorsa, 84 milyonun umudu olmaya devam ediyorsa sebebi istişareye açık olmasıdır. AK Parti kendini güncelleyebilmiş yegane siyasi harekettir”.

 PARTİMİZDE GEDİK AÇMA GAYRETİ 

 “AK Parti kalesinde gedik açma gayretlerinin akamete uğraması, 2023’le ilgili siyasi mühendisliklerin çöpe atılması, ilkelerimiz etrafında vereceğimiz mücadeleye bağlıdır. Elbette eleştirilerimizi yapacağız. Ama çalışmaları sürdürürken kenetlenmeyi de ihmal etmeyeceğiz. Bize düşen kapısı çalınmadık hane, gönlü kazanılmadık insan bırakmamak üzere mücadelemizi sürdürmektir”. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.