Ecrin seferberliği

YEREL 19.07.2021 - 10:06, Güncelleme: 19.07.2021 - 10:06
 

Ecrin seferberliği

Antalya'nın Serik ilçesinde evinin önünde oynarken kaybolan 2 yaşındaki Ecrin Keskin’in bulunması için ekipler seferber olduı. Yakındaki derede 2 kilometrelik bir alanda yapılan aramalarda Ecrin’in izine rastlanılamadı. Küçük kızın bulunması için arama çalışmaları sürüyor.

haberimizvar.net- Olay, saat 15.00 sıralarında Serik’e bağlı Kadriye Mahallesi Beşgöz mevkisinde meydana geldi. Babaannesi Fatma Keskin'in evde bulunduğu bir sırada kapının önünde oynayan Ecrin Keskin, bir anda gözden kayboldu. Dışarı çıktığında torunu Ecrin’i bulamayan babaanne Keskin çevrede arama yaptı. Bir süre aradıktan sonra Ecrin’i bulamayan babaanne, komşulardan yardım istedi. Tüm aramalara rağmen bulanamayan Ecrin Keskin için komşuları durumu polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve İHH İnsani Arama ve Kurtarma ekipleri ile dalgıç polisler sevk edildi. Engelli çocukları Mehmet’in yoğun bakım tedavisi gördüğü Antalya’daki hastanede bulunan baba ve anne de kızlarının kaybolduğu haberini alınca olay yerine geldi. Küçük Ecrin’in bölgedeki seraları sulamak amacıyla kullanılan Beşgöz Deresi’ne düşmüş olabileceğinden şüphelenilerek, balık adamlar ve diğer ekipler eşliğinde arama çalışması yapıldı. Derenin yaklaşık 2 kilometrelik bölümünde yapılan aramalarda herhangi bir sonuç elde edilemedi. Ecrin Keskin’in bulunması için aramalar sürüyor.
Antalya'nın Serik ilçesinde evinin önünde oynarken kaybolan 2 yaşındaki Ecrin Keskin’in bulunması için ekipler seferber olduı. Yakındaki derede 2 kilometrelik bir alanda yapılan aramalarda Ecrin’in izine rastlanılamadı. Küçük kızın bulunması için arama çalışmaları sürüyor.

haberimizvar.net- Olay, saat 15.00 sıralarında Serik’e bağlı Kadriye Mahallesi Beşgöz mevkisinde meydana geldi. Babaannesi Fatma Keskin'in evde bulunduğu bir sırada kapının önünde oynayan Ecrin Keskin, bir anda gözden kayboldu. Dışarı çıktığında torunu Ecrin’i bulamayan babaanne Keskin çevrede arama yaptı. Bir süre aradıktan sonra Ecrin’i bulamayan babaanne, komşulardan yardım istedi.

Tüm aramalara rağmen bulanamayan Ecrin Keskin için komşuları durumu polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve İHH İnsani Arama ve Kurtarma ekipleri ile dalgıç polisler sevk edildi. Engelli çocukları Mehmet’in yoğun bakım tedavisi gördüğü Antalya’daki hastanede bulunan baba ve anne de kızlarının kaybolduğu haberini alınca olay yerine geldi.

Küçük Ecrin’in bölgedeki seraları sulamak amacıyla kullanılan Beşgöz Deresi’ne düşmüş olabileceğinden şüphelenilerek, balık adamlar ve diğer ekipler eşliğinde arama çalışması yapıldı. Derenin yaklaşık 2 kilometrelik bölümünde yapılan aramalarda herhangi bir sonuç elde edilemedi. Ecrin Keskin’in bulunması için aramalar sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.