Konyaaltı tıklım tıklım

YEREL 19.07.2021 - 14:38, Güncelleme: 19.07.2021 - 14:38
 

Konyaaltı tıklım tıklım

Antalya'da güneşli ve güzel havanın etkisiyle yerli ve yabancı tatilciler sabahın erken saatlerinden itibaren Konyaaltı Sahili'nde yoğunluk oluşturdu.

haberimizvar.net- Antalya'da hava sıcaklığı 31, deniz suyu sıcaklığı 28 derece olurken, nem oranı ise yüzde 70'e ulaştı. Güneşli ve güzel havanın etkisini gösterdiği kentte sabahın erken saatlerinden itibaren yerli ve yabancı tatilciler de soluğu Konyaaltı Sahili'nde aldı. Kimi güneşlenmeyi tercih etti, kimisi denizde keyifli dakikalar geçirdi. Bazılarının ise tehlikeye aldırış etmeden falezlerin kıyısındaki kayalıklara çıkıp, denize atladığı gözlendi.
Antalya'da güneşli ve güzel havanın etkisiyle yerli ve yabancı tatilciler sabahın erken saatlerinden itibaren Konyaaltı Sahili'nde yoğunluk oluşturdu.

haberimizvar.net- Antalya'da hava sıcaklığı 31, deniz suyu sıcaklığı 28 derece olurken, nem oranı ise yüzde 70'e ulaştı. Güneşli ve güzel havanın etkisini gösterdiği kentte sabahın erken saatlerinden itibaren yerli ve yabancı tatilciler de soluğu Konyaaltı Sahili'nde aldı. Kimi güneşlenmeyi tercih etti, kimisi denizde keyifli dakikalar geçirdi.

Bazılarının ise tehlikeye aldırış etmeden falezlerin kıyısındaki kayalıklara çıkıp, denize atladığı gözlendi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.