Kameraya böyle yansıdı

YEREL 19.07.2021 - 17:24, Güncelleme: 19.07.2021 - 17:24
 

Kameraya böyle yansıdı

Antalya'da patenli 4 gencin otobüse tutunarak, 2 kadının ise otomobilin camına oturarak yaptıkları tehlikeli yolculuklar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

haberimizvar.net- Konyaaltı Caddesi'nde halk otobüsünün arkasına tutunan 2 patenli gencin yolculuğu, bir motosiklet sürücüsünün kask kamerasına yansıdı. Sakarya Bulvarı’nda da seyir halinde olan halk otobüsüne tutunduğu görüldü. Gençlerden birinin ayağını kaldırarak yolculuk yaptığı, cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüyü çeken kişi, “Gün geçmiyor ki Antalya'da bitmiyorlar" diye tepki verdi. 'KADINLAR CAMDAN SARKTI' Aksu-Serik karayolunda da 2 kadının hareket halindeki otomobilin camından sarktıkları anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Otomobilin sağ ve sol kapı camlarından sarkan kadınların dans ettikleri görüldü. O anları görüntüleyen kişi, “Bunlar kafayı yemiş, tehlikeli hareketler yapıyorlar" dedi.
Antalya'da patenli 4 gencin otobüse tutunarak, 2 kadının ise otomobilin camına oturarak yaptıkları tehlikeli yolculuklar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

haberimizvar.net- Konyaaltı Caddesi'nde halk otobüsünün arkasına tutunan 2 patenli gencin yolculuğu, bir motosiklet sürücüsünün kask kamerasına yansıdı. Sakarya Bulvarı’nda da seyir halinde olan halk otobüsüne tutunduğu görüldü. Gençlerden birinin ayağını kaldırarak yolculuk yaptığı, cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüyü çeken kişi, “Gün geçmiyor ki Antalya'da bitmiyorlar" diye tepki verdi.

'KADINLAR CAMDAN SARKTI'

Aksu-Serik karayolunda da 2 kadının hareket halindeki otomobilin camından sarktıkları anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Otomobilin sağ ve sol kapı camlarından sarkan kadınların dans ettikleri görüldü. O anları görüntüleyen kişi, “Bunlar kafayı yemiş, tehlikeli hareketler yapıyorlar" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.