Altına Makedonyalı Lütfü diye imza atsaydın

GÜNDEM 19.07.2021 - 20:55, Güncelleme: 19.07.2021 - 20:55
 

Altına Makedonyalı Lütfü diye imza atsaydın

İYİ Partili Lütfü Türkkan’ın mültecileri hedef alan mesajına CHP’li Cihangir İslam “Altına Makedonyalı Lütfü diye imza atmalıydınız” yanıtı verdi.

haberimizvar.net- İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda mültecileri hedef alarak, “Suriyeliler yetmedi, şimdi de Afganlılar. Yolgeçen hanı mı burası?” dedi. CHP İstanbul Milletvekili Cihangir İslam ise Lütfü Türkkan’ın Makedon kökenine atıfta bulunarak “Altına ‘Makedonyalı Lütfü’ diye bir imza atmalıydınız” diye yanıt verdi. Lütfü Türkkan ise Cihangir İslam’a “Cevap vermem gereken biri mi diye baktım, olmadığını görünce vazgeçtim” dedi. (Haber Merkezi)
İYİ Partili Lütfü Türkkan’ın mültecileri hedef alan mesajına CHP’li Cihangir İslam “Altına Makedonyalı Lütfü diye imza atmalıydınız” yanıtı verdi.

haberimizvar.net-  İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda mültecileri hedef alarak, “Suriyeliler yetmedi, şimdi de Afganlılar. Yolgeçen hanı mı burası?” dedi. CHP İstanbul Milletvekili Cihangir İslam ise Lütfü Türkkan’ın Makedon kökenine atıfta bulunarak “Altına ‘Makedonyalı Lütfü’ diye bir imza atmalıydınız” diye yanıt verdi. Lütfü Türkkan ise Cihangir İslam’a “Cevap vermem gereken biri mi diye baktım, olmadığını görünce vazgeçtim” dedi. (Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.