Alişan'ın kardeşi öldü

GÜNDEM 21.07.2021 - 11:32, Güncelleme: 21.07.2021 - 11:32
 

Alişan'ın kardeşi öldü

Şarkıcı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, koronavirüsten yaşamını yitirdi

haberimizvar.net- Şarkıcı Alişan'ın koronavirüse yakalanan ve üç haftadır yoğun bakımda tedavi gören kardeşi Selçuk Tektaş yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Tektaş, Sarıyer Maslak’ta bulunan özel bir hastanede tedavi alınmıştı.  CENAZE BUGÜN Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş bugün son yolculuğuna uğurlanacak. Cenazenin detaylarını Alişan, Instagram sayfasında paylaştı: "Canımın yarısını, kardeşimi, her şeyimi hakka uğurladık... Bugün öğle namazına müteakip, Teşvikiye Camii'nden kaldırılacaktır."
Şarkıcı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, koronavirüsten yaşamını yitirdi

haberimizvar.net- Şarkıcı Alişan'ın koronavirüse yakalanan ve üç haftadır yoğun bakımda tedavi gören kardeşi Selçuk Tektaş yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Tektaş, Sarıyer Maslak’ta bulunan özel bir hastanede tedavi alınmıştı. 

CENAZE BUGÜN
Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş bugün son yolculuğuna uğurlanacak. Cenazenin detaylarını Alişan, Instagram sayfasında paylaştı:

"Canımın yarısını, kardeşimi, her şeyimi hakka uğurladık... Bugün öğle namazına müteakip, Teşvikiye Camii'nden kaldırılacaktır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.