Millet İttifakı’na bir parti daha katılıyor

SİYASET 22.07.2021 - 20:09, Güncelleme: 22.07.2021 - 20:09
 

Millet İttifakı’na bir parti daha katılıyor

Hürriyet gazetesi yazarı Yalçın Bayer, “Seçime girme yeterliğini almasının ardından Adalet Partisi’nin de Millet İttifakı’na katılması bekleniyor” diye yazdı.

haberimizvar.net Hürriyet gazetesi yazarı Yalçın Bayer bugünkü köşe yazısında, Adalet Partisi’nin de Millet İttifakı’na katılacağını belirtti. Bayer şöyle yazdı: “Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz, ‘Son yerel seçimlerde CHP’ye destek verdik, partimiz ülke genelindeki kongre çalışmalarını tamamlamak üzeredir ve eylül ayından itibaren seçime girme yeterliğimizi alarak bu desteği daha güçlü bir şekilde vermeye devam edeceğiz’ dedi.  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçim sonrası grup toplantısında yapmış olduğu bir konuşmada Öz’e ve Adalet Partisi teşkilatlarına teşekkür ederek bu birliktelikten mutluluk duyduğunu ifade etmişti. Seçime girme yeterliğini almasının ardından Adalet Partisi’nin de Millet İttifakı’na katılması bekleniyor”.
Hürriyet gazetesi yazarı Yalçın Bayer, “Seçime girme yeterliğini almasının ardından Adalet Partisi’nin de Millet İttifakı’na katılması bekleniyor” diye yazdı.

haberimizvar.net

Hürriyet gazetesi yazarı Yalçın Bayer bugünkü köşe yazısında, Adalet Partisi’nin de Millet İttifakı’na katılacağını belirtti. Bayer şöyle yazdı: “ Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz, ‘Son yerel seçimlerde CHP’ye destek verdik, partimiz ülke genelindeki kongre çalışmalarını tamamlamak üzeredir ve eylül ayından itibaren seçime girme yeterliğimizi alarak bu desteği daha güçlü bir şekilde vermeye devam edeceğiz’ dedi.  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçim sonrası grup toplantısında yapmış olduğu bir konuşmada Öz’e ve Adalet Partisi teşkilatlarına teşekkür ederek bu birliktelikten mutluluk duyduğunu ifade etmişti. Seçime girme yeterliğini almasının ardından Adalet Partisi’nin de Millet İttifakı’na katılması bekleniyor”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.