10 milyar indirme barajını aştı

GÜNDEM 24.07.2021 - 16:29, Güncelleme: 24.07.2021 - 16:29
 

10 milyar indirme barajını aştı

Dünyada video sitesi denince ilk akla gelen YouTube, popülerliğini bir kez daha gözler önüne seriyor. Google tarafından satın alınan platform, Google Play Store'da 10 milyar indirmeye ulaştı.

haberimizvar.net- WebTekno’da yer alan habere göre, dünyanın en geniş ve en çok bilinen video paylaşım platformu YouTube, yakın zamanda ‘Süper Teşekkür’ özelliğini kullanıma sunmuştu. Bu sayede platform, hem izleyicilerle içerik üreticilerinin arasındaki bağı kuvvetlendirmeyi hem de içerik üreticilerini bu şekilde motive etmeyi amaçlıyordu.  Bu gibi özelliklerin yanında YouTube, dislike sayısını gizlemesiyle ve video önerme algoritması gibi konularla sürekli gündemde kalıyor. Bu sayede akıllı telefon kullanan herkesin iyi ya da kötü şekilde aşina olduğu bir platform haline gelen YouTube, Google Play Store’da 10 milyar indirmeye ulaştı. 10 MİLYAR İNDİRME NOKTASINI AŞTI Google’ın uygulama marketinde 10 milyar indirme noktasını aşan YouTube, bu sayede Google Play Hizmetleri’nin yanına yerleşmiş durumda. YouTube’un bu indirme sayısına ulaşmasında, birçok telefonda önceden yüklü olarak gelmesine ek olarak; silinip tekrar yüklenmesi veya farklı cihazlarda etkinleştirilmesi gibi etkenler de bulunuyor. Yine de birkaç büyük ülkede yasaklandığı da göz önünde bulundurulduğunda, YouTube’un 10 milyar indirmeye ulaşmasının büyük bir başarı olduğunu kabul etmek gerek. Önceden yüklü gelmesi veya tekrar yüklenmesi gibi etkenlerin haricinde YouTube, son 10 yıl içinde gelişen ve geliştikçe yaygınlaşan internetin şirketlerde nasıl büyümelere sebep olabildiğini görmemiz açısından iyi bir örnek. YouTube’un ardından Google Maps, Google, Gmail ve Chrome gibi uygulamaların bu indirme sayısına ulaşması bekleniyor. Google ailesi dışında Facebook ve WhatsApp’da bu noktaya ulaşabilecek sağlam adaylardan.
Dünyada video sitesi denince ilk akla gelen YouTube, popülerliğini bir kez daha gözler önüne seriyor. Google tarafından satın alınan platform, Google Play Store'da 10 milyar indirmeye ulaştı.

haberimizvar.net- WebTekno’da yer alan habere göre, dünyanın en geniş ve en çok bilinen video paylaşım platformu YouTube, yakın zamanda ‘Süper Teşekkür’ özelliğini kullanıma sunmuştu. Bu sayede platform, hem izleyicilerle içerik üreticilerinin arasındaki bağı kuvvetlendirmeyi hem de içerik üreticilerini bu şekilde motive etmeyi amaçlıyordu. 

Bu gibi özelliklerin yanında YouTube, dislike sayısını gizlemesiyle ve video önerme algoritması gibi konularla sürekli gündemde kalıyor. Bu sayede akıllı telefon kullanan herkesin iyi ya da kötü şekilde aşina olduğu bir platform haline gelen YouTube, Google Play Store’da 10 milyar indirmeye ulaştı.

10 MİLYAR İNDİRME NOKTASINI AŞTI
Google’ın uygulama marketinde 10 milyar indirme noktasını aşan YouTube, bu sayede Google Play Hizmetleri’nin yanına yerleşmiş durumda. YouTube’un bu indirme sayısına ulaşmasında, birçok telefonda önceden yüklü olarak gelmesine ek olarak; silinip tekrar yüklenmesi veya farklı cihazlarda etkinleştirilmesi gibi etkenler de bulunuyor.

Yine de birkaç büyük ülkede yasaklandığı da göz önünde bulundurulduğunda, YouTube’un 10 milyar indirmeye ulaşmasının büyük bir başarı olduğunu kabul etmek gerek.

Önceden yüklü gelmesi veya tekrar yüklenmesi gibi etkenlerin haricinde YouTube, son 10 yıl içinde gelişen ve geliştikçe yaygınlaşan internetin şirketlerde nasıl büyümelere sebep olabildiğini görmemiz açısından iyi bir örnek.
YouTube’un ardından Google Maps, Google, Gmail ve Chrome gibi uygulamaların bu indirme sayısına ulaşması bekleniyor. Google ailesi dışında Facebook ve WhatsApp’da bu noktaya ulaşabilecek sağlam adaylardan.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.