Feslikan’ın başpehlivanı da Gürbüz

GÜNDEM 26.07.2021 - 01:31, Güncelleme: 26.07.2021 - 01:42
 

Feslikan’ın başpehlivanı da Gürbüz

Ali Gürbüz, Kırkpınar’dan sonra Konyaaltı Belediyesi tarafından düzenlenen Feslikan Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde de başpehlivan oldu

haberimizvar.net-Konyaaltı Belediyesi tarafından düzenlenen Feslikan Yağlı Pehlivan Güreşleri Feslikan yaylasında yapıldı. Finalde İsmail Koç’u deviren Ali Gürbüz, Kırkpınar’dan sonra Feslikan’da da başpehlivan oldu. Feslikan Yağlı Pehlivan Güreşleri 'Ağalık' ihalesini 457 bin TL ile iş insanı, Mustafa Koç kazandı. Güreşleri, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’le birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, CHP Antalya milletvekilleri Rafet Zeybek, Aydın Özer, Cavit Arı Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin de izledi.
Ali Gürbüz, Kırkpınar’dan sonra Konyaaltı Belediyesi tarafından düzenlenen Feslikan Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde de başpehlivan oldu

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediyesi tarafından düzenlenen Feslikan Yağlı Pehlivan Güreşleri Feslikan yaylasında yapıldı. Finalde İsmail Koç’u deviren Ali Gürbüz, Kırkpınar’dan sonra Feslikan’da da başpehlivan oldu. Feslikan Yağlı Pehlivan Güreşleri 'Ağalık' ihalesini 457 bin TL ile iş insanı, Mustafa Koç kazandı. Güreşleri, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’le birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, CHP Antalya milletvekilleri Rafet Zeybek, Aydın Özer, Cavit Arı Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin de izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.