Kendine 13 uçak alacağına 12 söndürme uçağı alsaydın

GÜNDEM 30.07.2021 - 17:57, Güncelleme: 30.07.2021 - 18:04
 

Kendine 13 uçak alacağına 12 söndürme uçağı alsaydın

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Manavgat’ta Erdoğan’a ve iktidara çok sert sözlerle yüklendi

haberimizvar.net-  CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Manavgat’ta Erdoğan’a ve iktidara çok sert sözlerle yüklendi. Cumhurbaşkanlığı’na ait 12 uçak olmasını eleştiren Kılıçdaroğlu, “Kendine 13 uçak alacağına 12 adet yangın söndürme uçağı alsaydın” dedi. AKP’nin iktidara geldiği 2012 yılında 174 yangın meydana geldiğini ve sorunsuz söndürüldüğünü belirten Kılıçdaroğlu, “Gelinen noktada THK’yı devre dışı bıraktılar. Yangınlara müdahale edilemiyor. Buraya bakanlar geldi de ne oldu? Konuşmaktan başka ne yaptılar. Yine IBAN istediler. Geçmişte topladıkları paraları ne yaptıkları belli değil. Halk artık bunlara güvenmez” dedi. AKP’nin her afetten sonra sanki ilk kez o olayı yaşıyormuş gibi davrandığını söyleyen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Sel oluyor sanki ilk kez sel olmuş gibi açıklama yapıyorlar. Yangın oluyor sanki daha önce yangın olmamış gibi davranıyorlar.  Bakanları, belediye başkanları talimatsız iş yapamıyor. Böyle şey olur mu?” dedi. Recep Tayyip Erdoğan’ın, ‘THK’nın envanterinde uçak yok’ sözlerini de değerlendiren Kılıçdaroğlu, “Hayır var. Fakat Erdoğan THK’nın ne olduğunu bile bilmiyor. Ona bilgi verilmiyor” dedi. Kılıçdaroğlu, ülke çapındaki yangınların terör işi olup olmadığı konusuna ise, “Eğer öyle bir şey varsa bu daha büyük bir skandal. Siz ne biçim ülke yönetiyorsunuz, işte yönetemediğiniz için bunlar oluyor” dedi.
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Manavgat’ta Erdoğan’a ve iktidara çok sert sözlerle yüklendi

haberimizvar.net-   CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Manavgat’ta Erdoğan’a ve iktidara çok sert sözlerle yüklendi. Cumhurbaşkanlığı’na ait 12 uçak olmasını eleştiren Kılıçdaroğlu, “Kendine 13 uçak alacağına 12 adet yangın söndürme uçağı alsaydın” dedi. AKP’nin iktidara geldiği 2012 yılında 174 yangın meydana geldiğini ve sorunsuz söndürüldüğünü belirten Kılıçdaroğlu, “Gelinen noktada THK’yı devre dışı bıraktılar. Yangınlara müdahale edilemiyor. Buraya bakanlar geldi de ne oldu? Konuşmaktan başka ne yaptılar. Yine IBAN istediler. Geçmişte topladıkları paraları ne yaptıkları belli değil. Halk artık bunlara güvenmez” dedi.

AKP’nin her afetten sonra sanki ilk kez o olayı yaşıyormuş gibi davrandığını söyleyen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Sel oluyor sanki ilk kez sel olmuş gibi açıklama yapıyorlar. Yangın oluyor sanki daha önce yangın olmamış gibi davranıyorlar.  Bakanları, belediye başkanları talimatsız iş yapamıyor. Böyle şey olur mu?” dedi. Recep Tayyip Erdoğan’ın, ‘THK’nın envanterinde uçak yok’ sözlerini de değerlendiren Kılıçdaroğlu, “Hayır var. Fakat Erdoğan THK’nın ne olduğunu bile bilmiyor. Ona bilgi verilmiyor” dedi. Kılıçdaroğlu, ülke çapındaki yangınların terör işi olup olmadığı konusuna ise, “Eğer öyle bir şey varsa bu daha büyük bir skandal. Siz ne biçim ülke yönetiyorsunuz, işte yönetemediğiniz için bunlar oluyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.