Ahmetler köyü boşaltılıyor

GÜNDEM 31.07.2021 - 01:49, Güncelleme: 31.07.2021 - 01:50
 

Ahmetler köyü boşaltılıyor

Manavgat’ta 3 gündür süren yangının HES’e karşı verdikleri başarılı mücadeleyle tanınan Ahmetler köyüne kadar ulaştığı belirtildi. Köyün boşaltıldığı duyurulurken, devrilen bir dozerin altında kalan 2 ya da 3 kişinin öldüğü iddia edildi.

HABERİMİZVAR – Antalya’nın Manavgat ilçesinde 3 gündür devam eden orman yangını 2013’te bölgelerine yapılacak HES’e karşı verdikleri mücadeleyle tanınan Ahmetler Köyü’ne de ulaştı. Yangının Güğlen Dağı’na geldiğini sosyal medya hesabından duyuran Hüseyin Kara,  “Maalesef dozer yandı. Çok üzücü. 3 kişinin vefat ettiği haberi geldi. Yangın Akseki istikameti yönünde çok tehlikeli şekilde ilerliyor” dedi.   MAALESEF ÖLENLER VAR   Ahmetler köyünden gazeteci Mustafa Koç da, “Ülkemiz yanıyor. Doğup büyüdüğüm Manavgat yanıyor. Ciğerimiz yanıyor. Ateş en çok düştüğü yeri yakıyor. Yangın köyümüz Ahmetler’e yaklaştı. Güğlen Dağı yanıyor. Umarım bu felaket orada kalır. Maalesef ölenler var! Umutlar tükeniyor! Biz yangın yerinden ayrıldıktan sonra iki çalışanın öldüğü haberi geldi. Çok üzgünüz. Köyde ‘Herkes önlemini alsın’ anonsu yapıldı. Ufukta görünen kıpkırmızı bir duman” paylaşımında bulundu.
Manavgat’ta 3 gündür süren yangının HES’e karşı verdikleri başarılı mücadeleyle tanınan Ahmetler köyüne kadar ulaştığı belirtildi. Köyün boşaltıldığı duyurulurken, devrilen bir dozerin altında kalan 2 ya da 3 kişinin öldüğü iddia edildi.

HABERİMİZVAR – Antalya’nın Manavgat ilçesinde 3 gündür devam eden orman yangını 2013’te bölgelerine yapılacak HES’e karşı verdikleri mücadeleyle tanınan Ahmetler Köyü’ne de ulaştı. Yangının Güğlen Dağı’na geldiğini sosyal medya hesabından duyuran Hüseyin Kara,  “Maalesef dozer yandı. Çok üzücü. 3 kişinin vefat ettiği haberi geldi. Yangın Akseki istikameti yönünde çok tehlikeli şekilde ilerliyor” dedi.

 

MAALESEF ÖLENLER VAR

 

Ahmetler köyünden gazeteci Mustafa Koç da, “Ülkemiz yanıyor. Doğup büyüdüğüm Manavgat yanıyor. Ciğerimiz yanıyor. Ateş en çok düştüğü yeri yakıyor. Yangın köyümüz Ahmetler’e yaklaştı. Güğlen Dağı yanıyor. Umarım bu felaket orada kalır. Maalesef ölenler var! Umutlar tükeniyor! Biz yangın yerinden ayrıldıktan sonra iki çalışanın öldüğü haberi geldi. Çok üzgünüz. Köyde ‘Herkes önlemini alsın’ anonsu yapıldı. Ufukta görünen kıpkırmızı bir duman” paylaşımında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.