Yanan evler 1 ay içinde yapılacak

GÜNDEM 31.07.2021 - 17:49, Güncelleme: 31.07.2021 - 17:49
 

Yanan evler 1 ay içinde yapılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'da çıkan yangınlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan acil ihtiyaçlar için 50 milyon lira ödenek gönderildiğini ve 1 ay içerisinde yanan evlerin yeniden inşasına başlanacağını açıkladı.

haberimizvar.net- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'da yangınlara ilişkin olarak "Hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz" dedi. Mağdur vatandaşlara yardımlar yapılacağını belirten Erdoğan, 1 ay içerisinde yanan evlerin yerine yenilerinin inşa edileceğini söyledi. Acil ihtiyaçlar için ise 50 milyon lira ödenek gönderildiğini belirten Erdoğan, yetkili mercilerin dışındaki açıklamalara itibar edilmemesi gerektiğini kaydetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle: Yangın alanlarını afet bölgesi ilan ettik. Antalya, Alanya, Gazipaşa ilçelerinde yangından etkilenen tüm mahalleler bu kapsamda Mersin'de de bu kapsamda. Marmaris, Bodrum, Milas, Köyceğiz, yangından etkilenenler bu kapsamda... Yangından etkilenen bölgelerde acil ihtiyaçlar için 50 milyon ödenek gönderildi. Şunu çok açık net söylemek durumundayım. Bu yardımların dışında kira yardımı yapılacak, sera faaliyetleri hasarları karşılanacak. Vergiler ertelenecek, SGK, esnaf kredileri ödemeleri ertelenecek. 1 ay içerisinde evlerin inşaatına başlanacak. 3 gündür maruz kaldığımız yangın faaliyeti nedeniyle özellikle Manavgat halkına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Devletimiz tüm kurumları ve imkanlarıyla çalışmaktadır. Acil ihtiyaçlar için 50 milyon ödenek gönderildi. Tıpkı deprem ve sel felaketlerinde zarar görenler gibi yeni konutlar inşa edeceğiz. Milletimiz müsterih olsun. Hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz. İLGİLİ HABERLER İÇİN GÖRSELE TIKLAYINIZ: ;  
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'da çıkan yangınlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan acil ihtiyaçlar için 50 milyon lira ödenek gönderildiğini ve 1 ay içerisinde yanan evlerin yeniden inşasına başlanacağını açıkladı.

haberimizvar.net- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'da yangınlara ilişkin olarak "Hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz" dedi. Mağdur vatandaşlara yardımlar yapılacağını belirten Erdoğan, 1 ay içerisinde yanan evlerin yerine yenilerinin inşa edileceğini söyledi. Acil ihtiyaçlar için ise 50 milyon lira ödenek gönderildiğini belirten Erdoğan, yetkili mercilerin dışındaki açıklamalara itibar edilmemesi gerektiğini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

Yangın alanlarını afet bölgesi ilan ettik. Antalya, Alanya, Gazipaşa ilçelerinde yangından etkilenen tüm mahalleler bu kapsamda Mersin'de de bu kapsamda. Marmaris, Bodrum, Milas, Köyceğiz, yangından etkilenenler bu kapsamda... Yangından etkilenen bölgelerde acil ihtiyaçlar için 50 milyon ödenek gönderildi. Şunu çok açık net söylemek durumundayım. Bu yardımların dışında kira yardımı yapılacak, sera faaliyetleri hasarları karşılanacak. Vergiler ertelenecek, SGK, esnaf kredileri ödemeleri ertelenecek. 1 ay içerisinde evlerin inşaatına başlanacak. 3 gündür maruz kaldığımız yangın faaliyeti nedeniyle özellikle Manavgat halkına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Devletimiz tüm kurumları ve imkanlarıyla çalışmaktadır. Acil ihtiyaçlar için 50 milyon ödenek gönderildi. Tıpkı deprem ve sel felaketlerinde zarar görenler gibi yeni konutlar inşa edeceğiz. Milletimiz müsterih olsun. Hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz.



İLGİLİ HABERLER İÇİN GÖRSELE TIKLAYINIZ: ;






















































 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.