Yandaş medyada ‘çay’ sansürü

GÜNDEM 01.08.2021 - 10:35, Güncelleme: 01.08.2021 - 10:35
 

Yandaş medyada ‘çay’ sansürü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, orman yangınlarının devam ettiği Marmaris’te vatandaşlara çay fırlatma görüntülerini Anadolu Ajansı ve DHA servis etmedi. A Haber, NTV, tv100 ve Habertürk canlı yayını kesti.

haberimizvar.net- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, orman yangınlarının devam ettiği Muğla’da incelemelerinin ardından yaptığı konuşmada vatandaşlara çay fırlattı. Anadolu Ajansı (AA), Erdoğan’ın konuşmasını canlı olarak yayınlarken, çay fırlattığı görüntüleri keserek servis etti. Erdoğan’ın konuşmasını canlı yayın veren A Haber, Erdoğan’ın çay dağıtmaya başlaması ile birlikte yayını kesti.  BİRÇOK KANAL YAYINI KESTİ Konuşmayı canlı olarak veren NTV, tv100 ve Habertürk’ün de Erdoğan’ın konuşmasının ardından yayınına son verdiği ve çay dağıtma görüntülerine yer vermediği görüldü. Gazeteci Ayşenur Arslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Erdoğan’ın Marmaris’te çay fırlatma görüntüsünü Cumhurbaşkanlığı Twitter hesabındaki canlı yayına borçluyuz! Zira ‘nedense’ AA ve DHA o bölümü servis etmemiş” ifadelerini kullandı. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, orman yangınlarının devam ettiği Marmaris’te vatandaşlara çay fırlatma görüntülerini Anadolu Ajansı ve DHA servis etmedi. A Haber, NTV, tv100 ve Habertürk canlı yayını kesti.

haberimizvar.net-  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, orman yangınlarının devam ettiği Muğla’da incelemelerinin ardından yaptığı konuşmada vatandaşlara çay fırlattı. Anadolu Ajansı (AA), Erdoğan’ın konuşmasını canlı olarak yayınlarken, çay fırlattığı görüntüleri keserek servis etti. Erdoğan’ın konuşmasını canlı yayın veren A Haber, Erdoğan’ın çay dağıtmaya başlaması ile birlikte yayını kesti. 

BİRÇOK KANAL YAYINI KESTİ

Konuşmayı canlı olarak veren NTV, tv100 ve Habertürk’ün de Erdoğan’ın konuşmasının ardından yayınına son verdiği ve çay dağıtma görüntülerine yer vermediği görüldü. Gazeteci Ayşenur Arslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Erdoğan’ın Marmaris’te çay fırlatma görüntüsünü Cumhurbaşkanlığı Twitter hesabındaki canlı yayına borçluyuz! Zira ‘nedense’ AA ve DHA o bölümü servis etmemiş” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.