Yangınlar sönmeden proje hazır

GÜNDEM 02.08.2021 - 03:03, Güncelleme: 02.08.2021 - 03:13
 

Yangınlar sönmeden proje hazır

Türkiye’nin farklı noktalarında yangınlar devam ederken TOKİ’nin olağanüstü bir hızla konut projesi hazırlaması ve sosyal medyadan duyurması dikkat çekti. TOKİ hesabından paylaşılan proje fotoğraflarına büyük tepki geldi.

HABERİMİZVAR – Türkiye günlerdir süren orman yangınları ile mücadele ederken Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı konut projesi paylaşımı tepki çekti. TOKİ resmi hesabında, “Yangının etkilerini silmek için seferber olduk. Yöresel mimariye uygun yapacağımız köy evlerinin projelerini hazırladık. Köy evlerimizin; ahırı, deposu ve bahçesi olacak. 1 yıl içerisinde evlerimizi tamamlayarak vatandaşlarımızı yeni yuvalarına kavuşturacağız” diyerek proje fotoğrafları yayınladı.   ÖNCE SÖNDÜRSEYDİNİZ BARİ   Yedi kişinin hayatını kaybettiği yüzlerce evin kullanılmaz hale geldiği orman yangınları devam ederken TOKİ’nin proje paylaşımı tepkilere neden oldu. Sosyal medya üzerinden TOKİ’nin paylaşımlarını yayınlayan Gazeteci Emin Çapa, “Önce söndürseydiniz, sonra proje hazırlasaydınız daha iyi olmaz mıydı? Ayrıca nasıl hazırladınız? 3 günde Mimar Superman hazırlayamaz. Yoksa yanmadan önce mi hazırladınız? İhaleyi kim aldı?” diye tepki gösterdi.   YANGININ İZLERİNİ SİLMEYİN   Prof. Dr. Mehmet Köksal da, “Hele bir dur TOKİ! Yangının izlerini hemen silme. Daha orada yangının nasıl çıktığı, bir sabotaj olup olmadığı araştırılacak! Neyin üstünü örtmeye çalışıyorsun? Enerjini önce yangını söndürmeye harca” ifadelerini kullandı.
Türkiye’nin farklı noktalarında yangınlar devam ederken TOKİ’nin olağanüstü bir hızla konut projesi hazırlaması ve sosyal medyadan duyurması dikkat çekti. TOKİ hesabından paylaşılan proje fotoğraflarına büyük tepki geldi.

HABERİMİZVAR – Türkiye günlerdir süren orman yangınları ile mücadele ederken Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı konut projesi paylaşımı tepki çekti. TOKİ resmi hesabında, “Yangının etkilerini silmek için seferber olduk. Yöresel mimariye uygun yapacağımız köy evlerinin projelerini hazırladık. Köy evlerimizin; ahırı, deposu ve bahçesi olacak. 1 yıl içerisinde evlerimizi tamamlayarak vatandaşlarımızı yeni yuvalarına kavuşturacağız” diyerek proje fotoğrafları yayınladı.

 

ÖNCE SÖNDÜRSEYDİNİZ BARİ

 

Yedi kişinin hayatını kaybettiği yüzlerce evin kullanılmaz hale geldiği orman yangınları devam ederken TOKİ’nin proje paylaşımı tepkilere neden oldu. Sosyal medya üzerinden TOKİ’nin paylaşımlarını yayınlayan Gazeteci Emin Çapa, “Önce söndürseydiniz, sonra proje hazırlasaydınız daha iyi olmaz mıydı? Ayrıca nasıl hazırladınız? 3 günde Mimar Superman hazırlayamaz. Yoksa yanmadan önce mi hazırladınız? İhaleyi kim aldı?” diye tepki gösterdi.

 

YANGININ İZLERİNİ SİLMEYİN

 

Prof. Dr. Mehmet Köksal da, “Hele bir dur TOKİ! Yangının izlerini hemen silme. Daha orada yangının nasıl çıktığı, bir sabotaj olup olmadığı araştırılacak! Neyin üstünü örtmeye çalışıyorsun? Enerjini önce yangını söndürmeye harca” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.