Helikopter gerekli

GÜNDEM 02.08.2021 - 10:28, Güncelleme: 02.08.2021 - 10:28
 

Helikopter gerekli

Gündoğmuş’taki yangının ilçe merkezi, Senir, Ümütlü, Narağacı, Çayırözü köylerine doğru yaklaştığını söyleyen Nurettin Sönmez, “Bu sabah iki uçak geldi, ama dağlık olduğu için çok yüksekten suyu bırakıyorlar, etkili olmuyor. Helikopter gerekli” dedi.

HABERİMİZVAR – Memleketi Gündoğmuş’ta çıkan orman yangınlarını söndürme çalışmalarına katılmak için bölgeye giden KESK Antalya Platformu Dönem Sözcüsü ve Eğitim Sen Şube Başkanı Nurettin Sönmez, son bilgileri paylaştı. Yangının Gündoğmuş merkez, Senir, Ümütlü, Narağacı, Çayırözü köylerine doğru adım adım yaklaştığını aktaran Sönmez, “Yangında ağırlıklı olarak köylülerin çabası var. Dünden beri Narağacı Köyü bölgesinden bütün ekipler Gündoğmuş’a çekildi. Narağacı ve Çayırözü’nde sadece köylülerin çabası ile yanının ilerlemesi durdurulmaya çalışılıyor” dedi.   UÇAKLAR ETKİLİ OLMUYOR   Sönmez şu bilgileri verdi: “Farklı illerden belediyelerin itfaiye araçları gelmiş, ama bölgeye yabancılar ve onların çalışmalarını kolaylaştıran bir organizasyon yok. Büyük bir kargaşa hakim.  Bu sabah iki uçak geldi, ama dağlık olduğu için çok yüksekten suyu bırakıyorlar etkili olmuyor. Helikopter gerekli, ama şu ana kadar helikopter gelmedi. Etkili müdahale olmazsa yerleşim yerlerinin tamamı tehdit altında olacak. Bugün kritik bir gün”. 
Gündoğmuş’taki yangının ilçe merkezi, Senir, Ümütlü, Narağacı, Çayırözü köylerine doğru yaklaştığını söyleyen Nurettin Sönmez, “Bu sabah iki uçak geldi, ama dağlık olduğu için çok yüksekten suyu bırakıyorlar, etkili olmuyor. Helikopter gerekli” dedi.

HABERİMİZVAR – Memleketi Gündoğmuş’ta çıkan orman yangınlarını söndürme çalışmalarına katılmak için bölgeye giden KESK Antalya Platformu Dönem Sözcüsü ve Eğitim Sen Şube Başkanı Nurettin Sönmez, son bilgileri paylaştı. Yangının Gündoğmuş merkez, Senir, Ümütlü, Narağacı, Çayırözü köylerine doğru adım adım yaklaştığını aktaran Sönmez, “Yangında ağırlıklı olarak köylülerin çabası var. Dünden beri Narağacı Köyü bölgesinden bütün ekipler Gündoğmuş’a çekildi. Narağacı ve Çayırözü’nde sadece köylülerin çabası ile yanının ilerlemesi durdurulmaya çalışılıyor” dedi.

 

UÇAKLAR ETKİLİ OLMUYOR

 

Sönmez şu bilgileri verdi: “Farklı illerden belediyelerin itfaiye araçları gelmiş, ama bölgeye yabancılar ve onların çalışmalarını kolaylaştıran bir organizasyon yok. Büyük bir kargaşa hakim.  Bu sabah iki uçak geldi, ama dağlık olduğu için çok yüksekten suyu bırakıyorlar etkili olmuyor. Helikopter gerekli, ama şu ana kadar helikopter gelmedi. Etkili müdahale olmazsa yerleşim yerlerinin tamamı tehdit altında olacak. Bugün kritik bir gün”. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.