İşte o uçaklar böyle yatıyor

GÜNDEM 03.08.2021 - 10:55, Güncelleme: 03.08.2021 - 10:55
 

İşte o uçaklar böyle yatıyor

Türk Hava Kurumu’nun bozuk denilen uçakları görüntülendi. Yangınla mücadelede kullanılması beklenirken hangarda tutulan 7 uçağın da sağlam olduğu ortaya açıktı.

haberimizvar.net-  Türk Hava Kurumu’nun (THK) bozuk denilen uçakları görüntülendi. Yangınla mücadelede kullanılması gerekirken hangarda bekletildiği görülen 7 uçağın da sağlam olduğu ortaya açıktı. Ankara Hangar’da tutulan THK uçaklarını DW Türkçe’den Alican Uludağ görüntüledi. Gazeteci Uludağ, “7 uçak Etimesgut’ta tutuluyor. 78 uçağın sağlam olduğu görülüyor. Az önce 1 uçak test edildi. Bir sorun olmadığı gözlendi.” dedi. UÇAKLARIN GÖRÜNTÜSÜ PAYLAŞILDI THK uçaklarıyla ilgili Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, uçakların kullanılmadığını söylemişti. Muhalefet ise THK uçakları yerine başka ülkelerden aynı uçakların kullanıldığını ve bu uçakların da kiralandığını söylüyor. Öte yandan bir sosyal medya kullanıcısı da uçakların görüntüsünü paylaştı. Paylaşımda, “Şuradalar arkadaşlar tam karşımdalar. Uyduya gerek yok. Yatıyorlar” ifadeleri yer aldı.  
Türk Hava Kurumu’nun bozuk denilen uçakları görüntülendi. Yangınla mücadelede kullanılması beklenirken hangarda tutulan 7 uçağın da sağlam olduğu ortaya açıktı.

haberimizvar.net-  Türk Hava Kurumu’nun (THK) bozuk denilen uçakları görüntülendi. Yangınla mücadelede kullanılması gerekirken hangarda bekletildiği görülen 7 uçağın da sağlam olduğu ortaya açıktı. Ankara Hangar’da tutulan THK uçaklarını DW Türkçe’den Alican Uludağ görüntüledi. Gazeteci Uludağ, “7 uçak Etimesgut’ta tutuluyor. 78 uçağın sağlam olduğu görülüyor. Az önce 1 uçak test edildi. Bir sorun olmadığı gözlendi.” dedi.

UÇAKLARIN GÖRÜNTÜSÜ PAYLAŞILDI

THK uçaklarıyla ilgili Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, uçakların kullanılmadığını söylemişti. Muhalefet ise THK uçakları yerine başka ülkelerden aynı uçakların kullanıldığını ve bu uçakların da kiralandığını söylüyor. Öte yandan bir sosyal medya kullanıcısı da uçakların görüntüsünü paylaştı. Paylaşımda, “Şuradalar arkadaşlar tam karşımdalar. Uyduya gerek yok. Yatıyorlar” ifadeleri yer aldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.