Muratpaşa helikopter kiralayacak

GÜNDEM 03.08.2021 - 12:25, Güncelleme: 03.08.2021 - 12:25
 

Muratpaşa helikopter kiralayacak

Muratpaşa Belediyesi’ne bağlı Adalya Vakfı, yangın helikopteri kiralamak için harekete geçti

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediyesi’ne bağlı Adalya Vakfı, yangın helikopteri kiralamak için harekete geçti. Adalya Vakfı Başkanı Ümit Uysal, “Muratpaşa Belediyesi Adalya Vakfı olarak bir yangın helikopteri kiralamak için her türlü bağlantı ve teyitleşmeyi tamamladık. 2 Ağustos saat:18.49 itibariyle mevzuat gereği Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan izin istedik, izin bekliyoruz. Bilgilerinize sunar, destekleriniz için teşekkür ederim” dedi. 
Muratpaşa Belediyesi’ne bağlı Adalya Vakfı, yangın helikopteri kiralamak için harekete geçti

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediyesi’ne bağlı Adalya Vakfı, yangın helikopteri kiralamak için harekete geçti. Adalya Vakfı Başkanı Ümit Uysal, “ Muratpaşa Belediyesi Adalya Vakfı olarak bir yangın helikopteri kiralamak için her türlü bağlantı ve teyitleşmeyi tamamladık. 2 Ağustos saat:18.49 itibariyle mevzuat gereği Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan izin istedik, izin bekliyoruz. Bilgilerinize sunar, destekleriniz için teşekkür ederim” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.