Maaş zammı teklifinin tarihi belli oldu

EKONOMİ 03.08.2021 - 13:50, Güncelleme: 03.08.2021 - 13:50
 

Maaş zammı teklifinin tarihi belli oldu

Memur ve memur emeklilerinin merakla beklediği toplu sözleşme görüşmesinde ilk toplantı sona erdi. Toplantıdan çıkan karara göre hükümet, zam teklifini 12 Ağustos’ta yapacak.

haberimizvar.net-  Yaklaşık 4.2 milyon memur ve 2.2 milyon memur emeklisinin maaş ve aylıklarına 2022 ve 2023 yıllarında yapılacak zammın belirleneceği 6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri başladı. Memur ve memur emeklilerinin toplu sözleşme görüşmesinde ilk toplantı sona erdi. Hükümet zam teklifinin 12 Ağustos perşembe günü yapacak. AĞUSTOS SONUNA KADAR BİTECEK Yetkili sendika Memur-Sen, zam tekliflerini 2022 için yüzde 21, 2023 için yüzde 17 olarak açıkladı. 6 buçuk milyona yakın memur ve memur emeklisinin 2 yıllık maaş artışları yapılacak görüşmelerin ardından netleşecek. Zam pazarlığının ağustosun son haftasına kadar tamamlanması gerekiyor. Anlaşma olmazsa Hakem Kurulu’na gidilecek. 
Memur ve memur emeklilerinin merakla beklediği toplu sözleşme görüşmesinde ilk toplantı sona erdi. Toplantıdan çıkan karara göre hükümet, zam teklifini 12 Ağustos’ta yapacak.

haberimizvar.net-  Yaklaşık 4.2 milyon memur ve 2.2 milyon memur emeklisinin maaş ve aylıklarına 2022 ve 2023 yıllarında yapılacak zammın belirleneceği 6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri başladı. Memur ve memur emeklilerinin toplu sözleşme görüşmesinde ilk toplantı sona erdi. Hükümet zam teklifinin 12 Ağustos perşembe günü yapacak.

AĞUSTOS SONUNA KADAR BİTECEK

Yetkili sendika Memur-Sen, zam tekliflerini 2022 için yüzde 21, 2023 için yüzde 17 olarak açıkladı. 6 buçuk milyona yakın memur ve memur emeklisinin 2 yıllık maaş artışları yapılacak görüşmelerin ardından netleşecek. Zam pazarlığının ağustosun son haftasına kadar tamamlanması gerekiyor. Anlaşma olmazsa Hakem Kurulu’na gidilecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.