Yangın bölgesinde bulunan Haluk Levent'ten yardımseverlere çağrı

GÜNDEM 03.08.2021 - 16:30, Güncelleme: 03.08.2021 - 16:30
 

Yangın bölgesinde bulunan Haluk Levent'ten yardımseverlere çağrı

AHBAP ekibiyle birlikte yangın bölgesi olan Manavgat’ta çalışmalar yürüten Haluk Levent, yangın bölgesine yardım malzemesi gönderen vatandaşlara uyarıda bulundu. Levent, yetkili kurumlarla irtibat kurmadan yardım malzemesi göndermeyin çağrısında bulundu.

haberimizvar.net- Türkiye birçok yerde yangınlarla mücadele ederken gönüllü vatandaşlar da yangın bölgelerinde canla başla mücadele ediyor. Yangın bölgelerinde yaşayan vatandaşlar için Türkiye adeta seferber olmuş durumda. Ancak bazı bölgelere yetkililerle iletişim kurmadan gönderilen yardımlar sıkıntıların yaşanmasına da neden oluyor. “YETKİLLERLE İLETİŞİM KURMADAN YARDIM GÖNDERMEYİN” AHBAP ekibiyle birlikte Manavgat’ta AFAD koordinesinde gelen yardımların dağıtılmasıyla uğraşan AHBAH Başkanı Haluk Levent, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile yardımseverleri uyaran bir çağrı yaptı.  Haluk Levent, yangın nedeniyle AFAD ile birlikte Manavgat’ta yürüttükleri çalışmalar hakkında yardımseverlere çağrıda bulundu. Manavgat’ta AFAD koordinasyonuyla yapılan çalışmalara birçok gönüllünün katıldığını söyleyen Levent, “Manavgat’ta yangın bölgelerine gönderilmek üzere birçok yardım malzemesi var. Depolamalar yapılıyor. Fakat üzülerek belirteceğim bir şey var ki! Az önce gördüğüm bir manzara var. Dışarı kadar çıkacağım. Çok kez söyledim ne olur, insanlar iyi niyetle yapıyorlar ama kafalarına göre kamyon göndermesinler. Bakın şuanda o kadar iş var güç var. Şu kadar ikinci el kullanılmış eşyalar var. Kullanılmamış olsa da göndermeyin artık. Birçok dostumuz, birçok gönüllü, birçok yerden gelenler bu malzemelerin geri gönderilmesiyle uğraşıyorlar. Yazıktır, bu kadar gönüllüyü bu kadar çalışanı telef etmeyelim. Gördüğünüz gibi kamyon kamyon eşyalar getirilip bırakılıyor. Ne olursunuz söylüyorum AFAD yetkilileriyle, belediyelerle, kaymakamlıklarla veya gönüllü kuruluşlarla gerçek bir yazışma olmadan, gerçek bir görüşme olmadan lütfen ama lütfen buraya kamyonlarla mal göndermeyin” dedi.
AHBAP ekibiyle birlikte yangın bölgesi olan Manavgat’ta çalışmalar yürüten Haluk Levent, yangın bölgesine yardım malzemesi gönderen vatandaşlara uyarıda bulundu. Levent, yetkili kurumlarla irtibat kurmadan yardım malzemesi göndermeyin çağrısında bulundu.

haberimizvar.net- Türkiye birçok yerde yangınlarla mücadele ederken gönüllü vatandaşlar da yangın bölgelerinde canla başla mücadele ediyor.

Yangın bölgelerinde yaşayan vatandaşlar için Türkiye adeta seferber olmuş durumda. Ancak bazı bölgelere yetkililerle iletişim kurmadan gönderilen yardımlar sıkıntıların yaşanmasına da neden oluyor.

“YETKİLLERLE İLETİŞİM KURMADAN YARDIM GÖNDERMEYİN”

AHBAP ekibiyle birlikte Manavgat’ta AFAD koordinesinde gelen yardımların dağıtılmasıyla uğraşan AHBAH Başkanı Haluk Levent, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile yardımseverleri uyaran bir çağrı yaptı.

 Haluk Levent, yangın nedeniyle AFAD ile birlikte Manavgat’ta yürüttükleri çalışmalar hakkında yardımseverlere çağrıda bulundu. Manavgat’ta AFAD koordinasyonuyla yapılan çalışmalara birçok gönüllünün katıldığını söyleyen Levent, “Manavgat’ta yangın bölgelerine gönderilmek üzere birçok yardım malzemesi var. Depolamalar yapılıyor. Fakat üzülerek belirteceğim bir şey var ki! Az önce gördüğüm bir manzara var. Dışarı kadar çıkacağım. Çok kez söyledim ne olur, insanlar iyi niyetle yapıyorlar ama kafalarına göre kamyon göndermesinler. Bakın şuanda o kadar iş var güç var. Şu kadar ikinci el kullanılmış eşyalar var. Kullanılmamış olsa da göndermeyin artık. Birçok dostumuz, birçok gönüllü, birçok yerden gelenler bu malzemelerin geri gönderilmesiyle uğraşıyorlar. Yazıktır, bu kadar gönüllüyü bu kadar çalışanı telef etmeyelim. Gördüğünüz gibi kamyon kamyon eşyalar getirilip bırakılıyor. Ne olursunuz söylüyorum AFAD yetkilileriyle, belediyelerle, kaymakamlıklarla veya gönüllü kuruluşlarla gerçek bir yazışma olmadan, gerçek bir görüşme olmadan lütfen ama lütfen buraya kamyonlarla mal göndermeyin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.