Konya katliamı Whatsapp’ta tasarlanmış

GÜNDEM 04.08.2021 - 15:43, Güncelleme: 04.08.2021 - 15:43
 

Konya katliamı Whatsapp’ta tasarlanmış

Konya’da Dedeoğlu ailesine saldırarak 7 kişiyi öldüren saldırganların, mayıs ayındaki saldırıdan sonra Whatsapp grubu kurarak organize oldukları ortaya çıktı.

haberimizvar.net-  Konya’nın Meram ilçesine bağlı Hasanköy Mahallesi’nde yaşayan Kars kökenli Dedeoğulları ailesine 30 Temmuz günü yapılan ırkçı saldırıda 7 kişi öldü. 10 kişinin tutuklandığı saldırıyla ilgili ailenin avukatı Abdurrahman Karabulut, saldırganların Whatsapp grubu kurarak organize olduklarını söyledi.  KATİL YALNIZ DEĞİLDİ  Dedeoğulları ailesine 12 Mayıs’ta da saldırı yapıldığını hatırlatan Karabulut, o tarihten sonra saldırganların Whatsapp grubu kurdukları açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Karabulut, “Katliamı yapanın yalnız olmadığı, 12 Mayıs’ta Dedeoğulları ailesine yapılan saldırıdan sonra saldırgan ailenin Whatsapp grubu kurarak organize bir şekilde tasarlayarak katliamı yaptıkları ortaya çıktı” ifadelerini kullandı.  
Konya’da Dedeoğlu ailesine saldırarak 7 kişiyi öldüren saldırganların, mayıs ayındaki saldırıdan sonra Whatsapp grubu kurarak organize oldukları ortaya çıktı.

haberimizvar.net-  Konya’nın Meram ilçesine bağlı Hasanköy Mahallesi’nde yaşayan Kars kökenli Dedeoğulları ailesine 30 Temmuz günü yapılan ırkçı saldırıda 7 kişi öldü. 10 kişinin tutuklandığı saldırıyla ilgili ailenin avukatı Abdurrahman Karabulut, saldırganların Whatsapp grubu kurarak organize olduklarını söyledi.

 KATİL YALNIZ DEĞİLDİ

 Dedeoğulları ailesine 12 Mayıs’ta da saldırı yapıldığını hatırlatan Karabulut, o tarihten sonra saldırganların Whatsapp grubu kurdukları açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Karabulut, “Katliamı yapanın yalnız olmadığı, 12 Mayıs’ta Dedeoğulları ailesine yapılan saldırıdan sonra saldırgan ailenin Whatsapp grubu kurarak organize bir şekilde tasarlayarak katliamı yaptıkları ortaya çıktı” ifadelerini kullandı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.