İşte Başkan Böcek’i doğrulayan fotoğraf

GÜNDEM 04.08.2021 - 16:26, Güncelleme: 05.08.2021 - 17:31
 

İşte Başkan Böcek’i doğrulayan fotoğraf

AKP Milletvekili İbrahim Aydın’ın iki gündür paylaştığı fotoğraflar, Başkan Muhittin Böcek’in helikopterlerin AKP’li siyasiler tarafından yönlendirdiği sözlerini doğruladı. Helikopterle tur atan Aydın, “Yangını havadan sevk ve idare ediyoruz” dedi.

haberimizvar.net-  KRT TV’de yayınlanan ‘Şimdiki Zaman’ programına dün konuk olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yangın helikopterlerinin AKP’li siyasiler tarafından yönlendirildiğini söyledi. Başkan Böcek, “Bu yangınlarda milletvekilleri o mahalle, bu mahalle helikopter yönlendirmemeli. Orada siyasiler rastgele ‘Falan mahalleye gitsin orada yangın varmış’ diye yönlendiriyor. Böyle bir şey olabilir mi?” diye sordu. AKP'li vekilden helikopter turu  AKP Antalya Milletvekili İbrahim Aydın’ın Twitter hesabından iki gündür paylaştığı fotoğraflar Başkan Muhittin Böcek’in sözlerini doğruladı. Dün Orman Genel Müdürlüğüne (OGM) ait helikopterle Antalya semalarında dolaşan AKP’li Aydın, “30 yıllık mesleki tecrübemi Antalyamızda ve Manavgatımızda devam eden orman yangınlarının kontrol altına alınıp söndürülmesi için kullanıyoruz. Yangını havadan sevk ve idare ediyoruz” dedi. Aydın helikopter turunu bugün de sürdürerek, “Havadan ve karadan yangın söndürme çalışmalarını koordine ediyoruz” ifadelerini paylaştı. Aydın’ın tura çıktığı helikopterin OGM’ye ait OR-3133 kuyruk numaralı Tiryaki isimli helikopter olduğu görüldü. 
AKP Milletvekili İbrahim Aydın’ın iki gündür paylaştığı fotoğraflar, Başkan Muhittin Böcek’in helikopterlerin AKP’li siyasiler tarafından yönlendirdiği sözlerini doğruladı. Helikopterle tur atan Aydın, “Yangını havadan sevk ve idare ediyoruz” dedi.

haberimizvar.net-  KRT TV’de yayınlanan ‘Şimdiki Zaman’ programına dün konuk olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yangın helikopterlerinin AKP’li siyasiler tarafından yönlendirildiğini söyledi. Başkan Böcek, “Bu yangınlarda milletvekilleri o mahalle, bu mahalle helikopter yönlendirmemeli. Orada siyasiler rastgele ‘Falan mahalleye gitsin orada yangın varmış’ diye yönlendiriyor. Böyle bir şey olabilir mi?” diye sordu.

AKP'li vekilden helikopter turu

  AKP Antalya Milletvekili İbrahim Aydın’ın Twitter hesabından iki gündür paylaştığı fotoğraflar Başkan Muhittin Böcek’in sözlerini doğruladı. Dün Orman Genel Müdürlüğüne (OGM) ait helikopterle Antalya semalarında dolaşan AKP’li Aydın, “30 yıllık mesleki tecrübemi Antalyamızda ve Manavgatımızda devam eden orman yangınlarının kontrol altına alınıp söndürülmesi için kullanıyoruz. Yangını havadan sevk ve idare ediyoruz” dedi. Aydın helikopter turunu bugün de sürdürerek, “Havadan ve karadan yangın söndürme çalışmalarını koordine ediyoruz” ifadelerini paylaştı. Aydın’ın tura çıktığı helikopterin OGM’ye ait OR-3133 kuyruk numaralı Tiryaki isimli helikopter olduğu görüldü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.