Alevler termik santrale ulaştı

GÜNDEM 04.08.2021 - 20:18, Güncelleme: 04.08.2021 - 20:18
 

Alevler termik santrale ulaştı

Milas’taki yangın, Kemerköy Termik Santrali’ne ulaştı. Milas Belediyesi, “Kemerköy Termik Santrali’ne çok yakın bir alanda alevler yükseldi. Termik santral ilk defa böylesine tehdit altında” denildi. Belediye Başkanı Tokat da acilen uçak istediklerini belirtti.

haberimizvar.net- Muğla’nın Milas ilçesinde kontrol altına alındıktan sonra yeniden alevlenen yangın Kemerköy Termik Santrali’nin bahçesine kadar ulaştı. Türkevleri Mahallesi’ndeki yangın, sarp ve kayalık arazide zaman zamanda yerleşim yeri yakınlarında etkisini sürdürüyor. Rüzgarın da etkisiyle yayılan yangına, bölgede bulunan ekiplerce müdahale edilmeye çalışılıyor. Bazı ekipler ise yerleşimin yoğun olduğu alanlarda güvenlik amacıyla bekletiliyor. KORKUTAN AÇIKLAMA Milas Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise termik santralin ilk kez böylesine tehdit altında olduğu duyuruldu. Belediyenin açıklamasında şu ifadeler kullanıldı: “Alevler yeniden başladı... Kemerköy Termik Santrali’ne çok yakın bir alanda alevler yükseldi. Evet doğru duydunuz, termik santral ilk defa böylesine tehdit altında”. ACİL UÇAK İSTİYORUZ Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da Twitter hesabından bir paylaşım yaptı ve havadan müdahale yapılmasını istedi. “Acil uçak istiyoruz” diyen Tokat, paylaşımına şu notu düştü: “Yalvarıyoruz, uyarıyoruz… Günlerdir söyledik. İşte yangın fabrikanın çevresini sardı. Derhal müdahale” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi) Etiketler: 
Milas’taki yangın, Kemerköy Termik Santrali’ne ulaştı. Milas Belediyesi, “Kemerköy Termik Santrali’ne çok yakın bir alanda alevler yükseldi. Termik santral ilk defa böylesine tehdit altında” denildi. Belediye Başkanı Tokat da acilen uçak istediklerini belirtti.

haberimizvar.net- Muğla’nın Milas ilçesinde kontrol altına alındıktan sonra yeniden alevlenen yangın Kemerköy Termik Santrali’nin bahçesine kadar ulaştı. Türkevleri Mahallesi’ndeki yangın, sarp ve kayalık arazide zaman zamanda yerleşim yeri yakınlarında etkisini sürdürüyor. Rüzgarın da etkisiyle yayılan yangına, bölgede bulunan ekiplerce müdahale edilmeye çalışılıyor. Bazı ekipler ise yerleşimin yoğun olduğu alanlarda güvenlik amacıyla bekletiliyor.

KORKUTAN AÇIKLAMA

Milas Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise termik santralin ilk kez böylesine tehdit altında olduğu duyuruldu. Belediyenin açıklamasında şu ifadeler kullanıldı: “Alevler yeniden başladı... Kemerköy Termik Santrali’ne çok yakın bir alanda alevler yükseldi. Evet doğru duydunuz, termik santral ilk defa böylesine tehdit altında”.

ACİL UÇAK İSTİYORUZ

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da Twitter hesabından bir paylaşım yaptı ve havadan müdahale yapılmasını istedi. “Acil uçak istiyoruz” diyen Tokat, paylaşımına şu notu düştü: “Yalvarıyoruz, uyarıyoruz… Günlerdir söyledik. İşte yangın fabrikanın çevresini sardı. Derhal müdahale” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

Etiketler: 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.