Sizleri yüreğinizden öpüyorum!

GÜNDEM 04.08.2021 - 21:29, Güncelleme: 04.08.2021 - 21:29
 

Sizleri yüreğinizden öpüyorum!

Ülkenin dört bir yanından Manavgat’taki afetzedelere harçlıklarını gönderen, mesajlar yazan çocuklara teşekkür eden Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Geleceğe yönelik umutlarımızı, sevgiyle yeşerten çocuklarımızın yüreklerinden öpüyorum” dedi.

haberimizvar.net- Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, orman yangını felaketinden dolayı Türkiye’nin dört bir yanından yardım göndermeye çalışan ‘altın yürekli çocuklara’ teşekkür etti. Sosyal medya hesabından “Sizleri yüreğinizden öpüyorum” diye mesaj paylaşan Başkan Sözen, “Manavgat’ımızda yaşadığımız yangın felaketine destek olmak amacıyla Türkiye’nin dört bir yanından çocuklarımız acılarımızı paylaşıyor. Böylesine duyarlı evlatlarımızın var olduğunu bilmek, zorluklar ve acılarla olan mücadelemizde bize güç katıyor. Sizleri kocaman yüreklerinizden öpüyorum altın yürekli çocuklarımız” ifadelerini kullandı. KONYALI ÇOCUKLARDAN KUMBARA Konyalı çocukların gönderdiği kumbarayı da sosyal medyadan paylaşan Sözen, “Konya’nın Akörenler İlçesi Çomaklar Köyü’ndeki Altın Yürekli Çocuklarımızın harçlıklarıyla doldurdukları kumbarayı Manavgat’ımızdaki yangınzedeler için göndermesi bizi çok duygulandırdı. Geleceğe yönelik umutlarımızı, sevgiyle yeşerten çocuklarımızın yüreklerinden öpüyorum” dedi. 
Ülkenin dört bir yanından Manavgat’taki afetzedelere harçlıklarını gönderen, mesajlar yazan çocuklara teşekkür eden Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Geleceğe yönelik umutlarımızı, sevgiyle yeşerten çocuklarımızın yüreklerinden öpüyorum” dedi.

haberimizvar.net-  Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, orman yangını felaketinden dolayı Türkiye’nin dört bir yanından yardım göndermeye çalışan ‘altın yürekli çocuklara’ teşekkür etti. Sosyal medya hesabından “Sizleri yüreğinizden öpüyorum” diye mesaj paylaşan Başkan Sözen, “Manavgat’ımızda yaşadığımız yangın felaketine destek olmak amacıyla Türkiye’nin dört bir yanından çocuklarımız acılarımızı paylaşıyor. Böylesine duyarlı evlatlarımızın var olduğunu bilmek, zorluklar ve acılarla olan mücadelemizde bize güç katıyor. Sizleri kocaman yüreklerinizden öpüyorum altın yürekli çocuklarımız” ifadelerini kullandı.

KONYALI ÇOCUKLARDAN KUMBARA

Konyalı çocukların gönderdiği kumbarayı da sosyal medyadan paylaşan Sözen, “Konya’nın Akörenler İlçesi Çomaklar Köyü’ndeki Altın Yürekli Çocuklarımızın harçlıklarıyla doldurdukları kumbarayı Manavgat’ımızdaki yangınzedeler için göndermesi bizi çok duygulandırdı. Geleceğe yönelik umutlarımızı, sevgiyle yeşerten çocuklarımızın yüreklerinden öpüyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.