Alevler santrali sardı!

GÜNDEM 04.08.2021 - 22:07, Güncelleme: 04.08.2021 - 22:24
 

Alevler santrali sardı!

Orman yangınıyla ilgili açıklama yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, alevlerin Kemerköy Termik Santrali’ne girdiğini söyledi. Santralin boşaltıldığını söyleyen Tokat, “Şimdi sirenler çalıyor” dedi.

haberimizvar.net-  Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, orman yangının Kemerköy Termik Santrali’ne kadar geldiğini ve santralin boşaltıldığını açıkladı. Muğla’nın Milas ilçesinde başlayan orman yangını günlerdir devam ediyor. Twitter hesabından açıklama yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, yangının termik santrale sıçradığını belirtti. Tokat, “Alevler Termik Santrale girdi... Santral şu an tamamen boşaltılıyor ve şimdi sirenler çalıyor” dedi. TERMİK SANTRAL BOŞALTILDI Marmaris’in Çökertme bölgesindeki yangında, itfaiyenin yoğun çabalarıyla termik santrale girmeden durdurulan yangın yeniden büyüdü. Yangının kuvveti rüzgarın da etkisiyle artarak termik santrale ulaştı. Jandarma ekipleri vatandaşları uyarıyor. Rüzgarın da etkisiyle yayılan alevler, Kemerköy Termik Santrali’nin bahçesini çevreleyen tel örgülere kadar ulaştı. Santral çevresinde güvenlik önlemi alındı. TOMA’LAR MÜDAHALE EDİYOR Alevlere su tankerleri, TOMA’lar ve itfaiye aracı müdahale ediyor. Kemerköy Termik Santrali personeli tahliye edildi, yanıcı ve patlayıcı maddeler dışarı çıkarıldı. Bölgedeki rüzgar, çalışmaları zorlaştırıyor. Türkevleri Mahallesi’ndeki yangın, sarp ve kayalık arazide zaman zamanda yerleşim yeri yakınlarında etkisini sürdürüyor. Rüzgarında etkisi ile yayılan yangına, çok sayıda yangın söndürme ekibi tarafından müdahale ediliyor. Bazı ekipler ise yerleşimin yoğun olduğu alanlarda güvenlik amacıyla bekletiliyor. 
Orman yangınıyla ilgili açıklama yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, alevlerin Kemerköy Termik Santrali’ne girdiğini söyledi. Santralin boşaltıldığını söyleyen Tokat, “Şimdi sirenler çalıyor” dedi.

haberimizvar.net-  Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, orman yangının Kemerköy Termik Santrali’ne kadar geldiğini ve santralin boşaltıldığını açıkladı. Muğla’nın Milas ilçesinde başlayan orman yangını günlerdir devam ediyor. Twitter hesabından açıklama yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, yangının termik santrale sıçradığını belirtti. Tokat, “Alevler Termik Santrale girdi... Santral şu an tamamen boşaltılıyor ve şimdi sirenler çalıyor” dedi.

TERMİK SANTRAL BOŞALTILDI

Marmaris’in Çökertme bölgesindeki yangında, itfaiyenin yoğun çabalarıyla termik santrale girmeden durdurulan yangın yeniden büyüdü. Yangının kuvveti rüzgarın da etkisiyle artarak termik santrale ulaştı. Jandarma ekipleri vatandaşları uyarıyor. Rüzgarın da etkisiyle yayılan alevler, Kemerköy Termik Santrali’nin bahçesini çevreleyen tel örgülere kadar ulaştı. Santral çevresinde güvenlik önlemi alındı.

TOMA’LAR MÜDAHALE EDİYOR

Alevlere su tankerleri, TOMA’lar ve itfaiye aracı müdahale ediyor. Kemerköy Termik Santrali personeli tahliye edildi, yanıcı ve patlayıcı maddeler dışarı çıkarıldı. Bölgedeki rüzgar, çalışmaları zorlaştırıyor. Türkevleri Mahallesi’ndeki yangın, sarp ve kayalık arazide zaman zamanda yerleşim yeri yakınlarında etkisini sürdürüyor. Rüzgarında etkisi ile yayılan yangına, çok sayıda yangın söndürme ekibi tarafından müdahale ediliyor. Bazı ekipler ise yerleşimin yoğun olduğu alanlarda güvenlik amacıyla bekletiliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.