Korkunç şüphe doğru çıktı

GÜNDEM 05.08.2021 - 10:37, Güncelleme: 05.08.2021 - 10:37
 

Korkunç şüphe doğru çıktı

Azra Gülendam Haytaoğlu'nu vahşice katleden Mustafa Murat Ayhan'ın eski sevgilisi de işkenceye uğradığını anlattı.

haberimizvar.net- Türkiye, Mustafa Murat Ayhan tarafından vahşice katledilen Azra Gülendam Haytaoğlu cinayetini konuşuyor. Vahşetle ilgili kan donduran ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Ayhan'ın, Azra Gülendam Haytaoğlu'nu öldürdükten sonra vücuduna jiletle ismini yazdığı öğrenilmiş  Ayhan'ın komşuları "Ben bu adamın geçmişinin de iyi olmadığına inanıyorum. Bunu yapan bir insan başkalarının da canını yakmıştır" şüphesine yer vermişti.   KORKUNÇ ŞÜPHE DOĞRU ÇIKTI  Korkunç şüphe doğru çıktı ve Katil Mustafa Murat Ayhan'ın ismini vermek istemeyen eski kız arkadaşı, kendisinin de işkence gördüğünü anlattı.  Sabah'ın haberine göre Ayhan'ın kendisi ile olan arkadaşlığında kendisini sürekli boğmaya çalıştığını, her seferinde son anda elini boğazından çektiğini söyledi. Genç kız, "Jilet ile vücuduma ismini kazımaya çalışıyordu. Yaşadıklarım kabus gibiydi. Tüm bunları unutmak istiyorum" dedi.
Azra Gülendam Haytaoğlu'nu vahşice katleden Mustafa Murat Ayhan'ın eski sevgilisi de işkenceye uğradığını anlattı.

haberimizvar.net- Türkiye, Mustafa Murat Ayhan tarafından vahşice katledilen Azra Gülendam Haytaoğlu cinayetini konuşuyor. Vahşetle ilgili kan donduran ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Ayhan'ın, Azra Gülendam Haytaoğlu'nu öldürdükten sonra vücuduna jiletle ismini yazdığı öğrenilmiş  Ayhan'ın komşuları "Ben bu adamın geçmişinin de iyi olmadığına inanıyorum. Bunu yapan bir insan başkalarının da canını yakmıştır" şüphesine yer vermişti. 

 KORKUNÇ ŞÜPHE DOĞRU ÇIKTI

 Korkunç şüphe doğru çıktı ve Katil Mustafa Murat Ayhan'ın ismini vermek istemeyen eski kız arkadaşı, kendisinin de işkence gördüğünü anlattı.

 Sabah'ın haberine göre Ayhan'ın kendisi ile olan arkadaşlığında kendisini sürekli boğmaya çalıştığını, her seferinde son anda elini boğazından çektiğini söyledi. Genç kız, "Jilet ile vücuduma ismini kazımaya çalışıyordu. Yaşadıklarım kabus gibiydi. Tüm bunları unutmak istiyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.