Biz ahmak değiliz!

GÜNDEM 05.08.2021 - 19:17, Güncelleme: 05.08.2021 - 19:17
 

Biz ahmak değiliz!

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan ve Resmi Gazete’de yayımlanan Somali’ye 30 milyon dolarlık hibeye sert ifadelerle tepki gösterdi.

haberimizvar.net- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan anlaşmayla Somali’ye, aylık 2.5 milyon dolarlık parçalar halinde bir yılda toplam 30 milyon dolarlık hibe kararı alınmasına Habertürk yazarı Fatih Altaylı sert tepki gösterdi. AKLIMIZLA BU KADAR ALAY ETMEYİN Fatih Altaylı bugünkü köşesinde şöyle yazdı: “Orman yangınlarında ocağı sönen gariban köylümüze kredi verilecek. Ama Somali’ye 30 milyon dolar hibe edilecek. Sonra da ‘Yardım istemek onursuzluktur’ falan denilecek. Yeter bu kardeşim. Aklımızla bu kadar da alay etmeyin. Birileri ahmak olabilir. Ama emin olun o biz değiliz”. 
Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan ve Resmi Gazete’de yayımlanan Somali’ye 30 milyon dolarlık hibeye sert ifadelerle tepki gösterdi.

haberimizvar.net- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan anlaşmayla Somali’ye, aylık 2.5 milyon dolarlık parçalar halinde bir yılda toplam 30 milyon dolarlık hibe kararı alınmasına Habertürk yazarı Fatih Altaylı sert tepki gösterdi.

AKLIMIZLA BU KADAR ALAY ETMEYİN

Fatih Altaylı bugünkü köşesinde şöyle yazdı: “Orman yangınlarında ocağı sönen gariban köylümüze kredi verilecek. Ama Somali’ye 30 milyon dolar hibe edilecek. Sonra da ‘Yardım istemek onursuzluktur’ falan denilecek. Yeter bu kardeşim. Aklımızla bu kadar da alay etmeyin. Birileri ahmak olabilir. Ama emin olun o biz değiliz”. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.