AKP’li Köse yangınla boğuştu

GÜNDEM 05.08.2021 - 22:11, Güncelleme: 05.08.2021 - 22:11
 

AKP’li Köse yangınla boğuştu

Manavgat’ın Kızıldağ ve Demirciler mahalleleri arasındaki yangın mücadelesine bizzat katılan AKP Milletvekili Mustafa Köse, hortum taşıdı, alevlerle boğuştu. Halkla birlikte mücadele eden Köse, bölgedeki gelişmeleri de sürekli aktardı.

HABERİMİZVAR.NET- AKP Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Manavgat, Akseki, Gündoğmuş, İbradı ve Alanya’da yangın bölgelerinde görev yapıp söndürme çalışmalarına katıldı. Dün de alevlerin yükseldiği Manavgat’ın Kızıldağ ve Demirciler mahalleleri arasındaki alanda yangın söndürme çalışmalarına aktif olarak katılan Köse’nin fotoğrafları dikkat çekti. CANSİPERANE MÜCADELE EDİLİYOR Kızıldağ’daki çalışmalar hakkında sosyal medya hesabından bilgi veren ve yaptıkları çalışmaları anlatan Mustafa Köse, “Kızıldağ köyündeydik. Herkes cansiperane mücadele ediyor. Dağdaki yangına gün boyu uçaklar, helikopterler su atsa da çam ağaçlarının sıklığı, alanın tamamen dağlık oluşu, karadan müdahale imkanının olmaması sebebiyle maalesef sönmesi mümkün olmadı. Şimdi evleri koruma zamanı” dedi. EVLERİ KURTARMAK İÇİN SEFERBERİZ Köse paylaşımlarını şöyle sürdürdü: “Kızıldağ’ın güney sırtlarında sabah saatlerinde yükselen alevleri köylülerimizin ve ormancılarımızın gayretleriyle kontrol altına aldık, soğutma çalışmalarını yaptık. Ama maalesef köyün doğusundan dağdan gelen yangının kontrolü mümkün değil. Evleri kurtarmak için seferberiz”. TÜM KARDEŞLERİMİZE TEŞEKKÜRLER Kızıldağ bölgesindeki yangına bugün de giden AKP’li Köse, “Kızıldağ’da günün ilk ışıklarıyla beraber uçaklarımız, helikopterlerimiz çalışmaya başladı, köylülerimiz, jandarmamız, ormancılarımızsa zaten uyumadan mücadeleye devam ediyor” şeklinde bilgi verdi. Yangının kontrol altına alınmasından sonra da, “Günlerdir Kızıldağ çevresinde uyumadan, cansiperane mücadele eden Kızıldağ’ın, Beşkonak havalisinin, civar köylerimizin gençlerine, ormancılarımız, itfaiyecilerimiz, güvenlik kuvvetlerimiz, sağlıkçılarımız, gönlü geniş yardımseverlerimize, tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz” mesajı verdi. 
Manavgat’ın Kızıldağ ve Demirciler mahalleleri arasındaki yangın mücadelesine bizzat katılan AKP Milletvekili Mustafa Köse, hortum taşıdı, alevlerle boğuştu. Halkla birlikte mücadele eden Köse, bölgedeki gelişmeleri de sürekli aktardı.

HABERİMİZVAR.NET-  AKP Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Manavgat, Akseki, Gündoğmuş, İbradı ve Alanya’da yangın bölgelerinde görev yapıp söndürme çalışmalarına katıldı. Dün de alevlerin yükseldiği Manavgat’ın Kızıldağ ve Demirciler mahalleleri arasındaki alanda yangın söndürme çalışmalarına aktif olarak katılan Köse’nin fotoğrafları dikkat çekti.

CANSİPERANE MÜCADELE EDİLİYOR

Kızıldağ’daki çalışmalar hakkında sosyal medya hesabından bilgi veren ve yaptıkları çalışmaları anlatan Mustafa Köse, “Kızıldağ köyündeydik. Herkes cansiperane mücadele ediyor. Dağdaki yangına gün boyu uçaklar, helikopterler su atsa da çam ağaçlarının sıklığı, alanın tamamen dağlık oluşu, karadan müdahale imkanının olmaması sebebiyle maalesef sönmesi mümkün olmadı. Şimdi evleri koruma zamanı” dedi.

EVLERİ KURTARMAK İÇİN SEFERBERİZ

Köse paylaşımlarını şöyle sürdürdü: “Kızıldağ’ın güney sırtlarında sabah saatlerinde yükselen alevleri köylülerimizin ve ormancılarımızın gayretleriyle kontrol altına aldık, soğutma çalışmalarını yaptık. Ama maalesef köyün doğusundan dağdan gelen yangının kontrolü mümkün değil. Evleri kurtarmak için seferberiz”.

TÜM KARDEŞLERİMİZE TEŞEKKÜRLER

Kızıldağ bölgesindeki yangına bugün de giden AKP’li Köse, “Kızıldağ’da günün ilk ışıklarıyla beraber uçaklarımız, helikopterlerimiz çalışmaya başladı, köylülerimiz, jandarmamız, ormancılarımızsa zaten uyumadan mücadeleye devam ediyor” şeklinde bilgi verdi. Yangının kontrol altına alınmasından sonra da, “Günlerdir Kızıldağ çevresinde uyumadan, cansiperane mücadele eden Kızıldağ’ın, Beşkonak havalisinin, civar köylerimizin gençlerine, ormancılarımız, itfaiyecilerimiz, güvenlik kuvvetlerimiz, sağlıkçılarımız, gönlü geniş yardımseverlerimize, tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz” mesajı verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.