Türkiye yanıyor/ Manavgat ve Gündoğmuş kontrol altında

GÜNDEM 06.08.2021 - 16:14, Güncelleme: 06.08.2021 - 16:14
 

Türkiye yanıyor/ Manavgat ve Gündoğmuş kontrol altında

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “Manavgat ve Gündoğmuş yangınları kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ediyor” açıklaması yaptı.

haberimizvar.net-  Türkiye orman yangınlarıyla mücadelede 10’uncu gününe girdi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “28 Temmuz-06 Ağustos 2021 tarihleri arasında, ülkemizde meydana gelen 208 adet orman yangınının 196’sı devletimizin tüm imkanları seferber edilerek kontrol altına alındı” ifadeleri kullanıldı.  SOĞUTMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR  Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Marmaris’teki yangınlarla ilgili son gelişmeleri aktardı. Ersoy, “Marmaris’te yangınlar tamamen kontrol altına alındı” dedi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “Antalya Manavgat ve Gündoğmuş yangınları kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ediyor” açıklamasında bulundu. 
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “Manavgat ve Gündoğmuş yangınları kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ediyor” açıklaması yaptı.

haberimizvar.net-  Türkiye orman yangınlarıyla mücadelede 10’uncu gününe girdi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “28 Temmuz-06 Ağustos 2021 tarihleri arasında, ülkemizde meydana gelen 208 adet orman yangınının 196’sı devletimizin tüm imkanları seferber edilerek kontrol altına alındı” ifadeleri kullanıldı.

 SOĞUTMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

 Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Marmaris’teki yangınlarla ilgili son gelişmeleri aktardı. Ersoy, “Marmaris’te yangınlar tamamen kontrol altına alındı” dedi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “Antalya Manavgat ve Gündoğmuş yangınları kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ediyor” açıklamasında bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.