Türkiye yanıyor/ 8 bin kişi denizden tahliye edildi

GÜNDEM 06.08.2021 - 16:58, Güncelleme: 06.08.2021 - 16:58
 

Türkiye yanıyor/ 8 bin kişi denizden tahliye edildi

Sahil Güvenlik Komutanlığı, 7 günde 8 bin 326 kişiyi yangın bölgelerinden alarak güvenli bölgelere tahliye etti. Sahil Güvenlik personeli kendi gerçekleştirdiği tahliyelerin yanı sıra balıkçı ve tur tekneleri ile tahliyeleri de koordine etti.

haberimizvar.net-  Sahil Güvenlik Komutanlığı, orman yangınları nedeniyle yerleşim bölgelerindeki vatandaşları tahliye etmek üzere bölgeyi tarayarak yardıma ihtiyacı olan kişilerin tahliyelerini gerçekleştirdi. Komutanlık, Muğla Milas’ta bulunan Kemerköy Termik Santrali’ne sıçrayan yangın nedeniyle santral çalışanlarının ve bölgedeki vatandaşların güvenlik amacıyla tahliye edilmesi faaliyetinde Türk Silahlı Kuvvetleri ile birlikte çalıştı.  SAHİL GÜVENLİK BOTLARIYLA TAHLİYE  Termik santral çalışanları ve vatandaşlar, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na ait çıkarma gemileri ile Sahil Güvenlik botlarının ortak çalışması neticesinde tahliye edildi. Sahil Güvenlik personeli kendi gerçekleştirdiği tahliyelerin yanı sıra bölgede bulunan balıkçı ve tur tekneleri ile tahliyelerin gerçekleştirilmesini de koordine etti. Denizcilik sektöründe faaliyet gösteren tüm kurum ve kuruluşlarla da koordine olan Sahil Güvenlik komutanlığı, bu tahliyeler sırasında yaralanan ve tıbbi yardıma ihtiyacı olan kişilerin sağlık kuruluşlarına ulaşımı için 112 Acil Çağrı Merkezi ile de koordine oldu. 
Sahil Güvenlik Komutanlığı, 7 günde 8 bin 326 kişiyi yangın bölgelerinden alarak güvenli bölgelere tahliye etti. Sahil Güvenlik personeli kendi gerçekleştirdiği tahliyelerin yanı sıra balıkçı ve tur tekneleri ile tahliyeleri de koordine etti.

haberimizvar.net-   Sahil Güvenlik Komutanlığı, orman yangınları nedeniyle yerleşim bölgelerindeki vatandaşları tahliye etmek üzere bölgeyi tarayarak yardıma ihtiyacı olan kişilerin tahliyelerini gerçekleştirdi. Komutanlık, Muğla Milas’ta bulunan Kemerköy Termik Santrali’ne sıçrayan yangın nedeniyle santral çalışanlarının ve bölgedeki vatandaşların güvenlik amacıyla tahliye edilmesi faaliyetinde Türk Silahlı Kuvvetleri ile birlikte çalıştı.

 SAHİL GÜVENLİK BOTLARIYLA TAHLİYE

 Termik santral çalışanları ve vatandaşlar, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na ait çıkarma gemileri ile Sahil Güvenlik botlarının ortak çalışması neticesinde tahliye edildi. Sahil Güvenlik personeli kendi gerçekleştirdiği tahliyelerin yanı sıra bölgede bulunan balıkçı ve tur tekneleri ile tahliyelerin gerçekleştirilmesini de koordine etti. Denizcilik sektöründe faaliyet gösteren tüm kurum ve kuruluşlarla da koordine olan Sahil Güvenlik komutanlığı, bu tahliyeler sırasında yaralanan ve tıbbi yardıma ihtiyacı olan kişilerin sağlık kuruluşlarına ulaşımı için 112 Acil Çağrı Merkezi ile de koordine oldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.