Kayyum iddialarına yanıt: Adamın alnını karışlarım

GÜNDEM 07.08.2021 - 10:15, Güncelleme: 07.08.2021 - 10:15
 

Kayyum iddialarına yanıt: Adamın alnını karışlarım

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sosyal medyadan paylaştığı videosuyla yine gündeme oturdu. Hakkındaki kayyum atanması iddialarına yanıt veren Özcan, “Ben milli iradenin tecellisiyim. Bana kayyum atayacak adamın alnını karışlarım” dedi.

haberimizvar.net-  Sığınmacılara yönelik zam teklifi ve belediye meclisindeki AKP grubuna çay fırlatmasıyla günlerce konuşulan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medyada dönen kayyum iddialarına sert bir şekilde yanıt verdi. Kişisel hesabından yaptığı paylaşımda, “Birileri Tanju Özcan’ı durdursun deyip belediyeye darbe çağrısı yapıyorlar. Bana kayyum atayacak adamın alnını karışlarım” diyen Özcan, konuşmasının videosunu da paylaştı.  BANA NASIL KAYYUM ATAYACAKSIN?  Özcan yayınladığı videosunda, “Kardeşim, bana nasıl kayyum atayacaksın sen? Vatansever olduğum için mi kayyum atayacaksın? ‘Darbeci ABD’ dediğim için mi kayyum atayacaksın? Beni kim durduracak? Kim? Onu söylüyorum. Ömrüm boyunca FETÖ’cülere karşı olduğum için mi, FETÖ’cüler bana hakaret ettiği için mi kayyum atayacaksın? PKK’nın ölüm listesine beni aldıkları için mi kayyum atayacaksın? Benim hangi terör örgütüyle ne bugün ne geçmişte kol kola yürümüşlüğüm var?” diye sordu  BEN MİLLİ İRADENİN TECELLİSİYİM  Tanju Özcan şunları söyledi: “Birileri bunu durdursun diyor. Nasıl durduracak? Böyle fısıltılar geliyor Ankara’dan, kayyum atanacakmış. Hadi oradan, kardeşim! Milli iradenin tecellisiyim ben. Bana ‘Bu yola çık’ diyen de halk, ‘Dur’ diyecek olan da halktır. Ben bana kayyum atayacak adamın alnını karışlarım”. 
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sosyal medyadan paylaştığı videosuyla yine gündeme oturdu. Hakkındaki kayyum atanması iddialarına yanıt veren Özcan, “Ben milli iradenin tecellisiyim. Bana kayyum atayacak adamın alnını karışlarım” dedi.

haberimizvar.net-  Sığınmacılara yönelik zam teklifi ve belediye meclisindeki AKP grubuna çay fırlatmasıyla günlerce konuşulan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medyada dönen kayyum iddialarına sert bir şekilde yanıt verdi. Kişisel hesabından yaptığı paylaşımda, “Birileri Tanju Özcan’ı durdursun deyip belediyeye darbe çağrısı yapıyorlar. Bana kayyum atayacak adamın alnını karışlarım” diyen Özcan, konuşmasının videosunu da paylaştı.

 BANA NASIL KAYYUM ATAYACAKSIN?

 Özcan yayınladığı videosunda, “Kardeşim, bana nasıl kayyum atayacaksın sen? Vatansever olduğum için mi kayyum atayacaksın? ‘Darbeci ABD’ dediğim için mi kayyum atayacaksın? Beni kim durduracak? Kim? Onu söylüyorum. Ömrüm boyunca FETÖ’cülere karşı olduğum için mi, FETÖ’cüler bana hakaret ettiği için mi kayyum atayacaksın? PKK’nın ölüm listesine beni aldıkları için mi kayyum atayacaksın? Benim hangi terör örgütüyle ne bugün ne geçmişte kol kola yürümüşlüğüm var?” diye sordu

 BEN MİLLİ İRADENİN TECELLİSİYİM

  Tanju Özcan şunları söyledi: “Birileri bunu durdursun diyor. Nasıl durduracak? Böyle fısıltılar geliyor Ankara’dan, kayyum atanacakmış. Hadi oradan, kardeşim! Milli iradenin tecellisiyim ben. Bana ‘Bu yola çık’ diyen de halk, ‘Dur’ diyecek olan da halktır. Ben bana kayyum atayacak adamın alnını karışlarım”. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.