5 ilde 13 yangın sürüyor

GÜNDEM 07.08.2021 - 10:29, Güncelleme: 07.08.2021 - 10:29
 

5 ilde 13 yangın sürüyor

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 5 ilde 13 orman yangınının sürdüğünü, son 10 günde ise 47 ilde 209 orman yangının kontrol altına alındığını açıkladı.

haberimizvar.net-  Türkiye’de 28 Temmuz’dan beri devam eden orman yangınlarını söndürme çalışmaları aralıksız sürüyor. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, orman yangınları detay durumunu açıkladı.  13 NOKTADA YANGINLAR SÜRÜYOR  Buna göre; Muğla’nın Marmaris, Köyceğiz, Milas, Kavaklıdere, Yılanlı, Seydikemer ve Yatağan ilçelerinde 8, Aydın’ın Karacasu ve Bozdoğan ilçelerinde 2, Isparta’nın Sütçüler ilçesinde 1, Karabük merkezde 1, Burdur’un Gölhisar ilçesinde 1 yangın devam ediyor.  209 YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI  Bakan Pakdemirli, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Ormanın kahramanlarının 5 ilde 13 adet orman yangınını kontrol altına alma çalışmaları büyük bir özveri ile devam ediyor. Son 10 günde ise 47 ilde 209 orman yangını kontrol altına alındı” dedi.  
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 5 ilde 13 orman yangınının sürdüğünü, son 10 günde ise 47 ilde 209 orman yangının kontrol altına alındığını açıkladı.

haberimizvar.net-  Türkiye’de 28 Temmuz’dan beri devam eden orman yangınlarını söndürme çalışmaları aralıksız sürüyor. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, orman yangınları detay durumunu açıkladı.

 13 NOKTADA YANGINLAR SÜRÜYOR

 Buna göre; Muğla’nın Marmaris, Köyceğiz, Milas, Kavaklıdere, Yılanlı, Seydikemer ve Yatağan ilçelerinde 8, Aydın’ın Karacasu ve Bozdoğan ilçelerinde 2, Isparta’nın Sütçüler ilçesinde 1, Karabük merkezde 1, Burdur’un Gölhisar ilçesinde 1 yangın devam ediyor.

 209 YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

 Bakan Pakdemirli, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Ormanın kahramanlarının 5 ilde 13 adet orman yangınını kontrol altına alma çalışmaları büyük bir özveri ile devam ediyor. Son 10 günde ise 47 ilde 209 orman yangını kontrol altına alındı” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.