Muhittin Böcek taburcu oldu

GÜNDEM 07.08.2021 - 19:14, Güncelleme: 07.08.2021 - 19:14
 

Muhittin Böcek taburcu oldu

Artan öksürük şikayetleri nedeniyle Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne giden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, tahlilleri yapıldıktan sonra taburcu edildi.

haberimizvar.net-  Manavgat ve çevresindeki yangın bölgelerinde günlerdir mesai yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, artan öksürük şikayeti nedeniyle bu sabah kontrol amaçlı Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne gitti. Tahlilleri yapılan Başkan Böcek, saat 18.30 sularında hastaneden ayrılarak, dinlenmek için evine geçti. TETKİKLERİNİ YAPTIRDI Başkan Böcek, yoğun korona virüs tedavisi görmesine rağmen doktorların uyarılarını dikkate almayarak, söndürme çalışmaları boyunca yangın bölgelerini ziyarete gitti. Kendisini yorgun ve halsiz hissetmesi üzerine Başkan Böcek, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne giderek, tetkiklerini yaptırdı. Başkan Böcek’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 
Artan öksürük şikayetleri nedeniyle Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne giden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, tahlilleri yapıldıktan sonra taburcu edildi.

haberimizvar.net-  Manavgat ve çevresindeki yangın bölgelerinde günlerdir mesai yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, artan öksürük şikayeti nedeniyle bu sabah kontrol amaçlı Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne gitti. Tahlilleri yapılan Başkan Böcek, saat 18.30 sularında hastaneden ayrılarak, dinlenmek için evine geçti.

TETKİKLERİNİ YAPTIRDI

Başkan Böcek, yoğun korona virüs tedavisi görmesine rağmen doktorların uyarılarını dikkate almayarak, söndürme çalışmaları boyunca yangın bölgelerini ziyarete gitti. Kendisini yorgun ve halsiz hissetmesi üzerine Başkan Böcek, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne giderek, tetkiklerini yaptırdı. Başkan Böcek’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.