Konyaaltı, yangın bölgesinden ayrılmadı

YEREL 08.08.2021 - 11:57, Güncelleme: 08.08.2021 - 11:59
 

Konyaaltı, yangın bölgesinden ayrılmadı

Konyaaltı Belediyesi ekipleri, orman yangını nedeniyle Manavgat ve Gündoğmuş ilçelerinde elektrik kesintisi yaşayan köylerde, gezici şarj dolum aracı ile vatandaşların şarj ihtiyacını karşılıyor.

haberimizvar.net- Antalya'da 28 Temmuz'da Manavgat ilçesinde başlayan, daha sonra Gündoğmuş, Alanya ve Akseki'ye sıçrayan orman yangınları, 10 günlük çabanın ardından kontrol altına alındı. Söndürme çalışmalarına 25 araç ve 50 personel ile destek veren Konyaaltı Belediye ekiplerinin bir kısmı, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'in talimatıyla ateş tam anlamıyla sönene kadar bölgede kalmaya devam edecek.  ATEŞ SÖNENE KADAR BÖLGEDEYİZ  Yangın bölgesinde incelemelerde bulunan Başkan Semih Esen, orman yangını nedeniyle enerji verilemeyen köy ve mahallelerde vatandaşların cep telefonlarını şarj etme konusunda güçlük çektiğini söyledi. Belediyenin bir aracını mobil şarj dolum aracına dönüştürdüklerini dile getiren Başkan Esen, bu araçla aynı anda 80 cep telefonunu şarj edebildiklerini aktardı. Çok sayıda powerbankı köylere gönderdiklerini kaydeden Başkan Esen, cep telefonlarının özellikle afet anlarından hayati önem taşıdığına dikkat çekti. Başkan Esen, enerji sıkıntısı sona erene kadar aracın köylerde dolaşmaya devam edeceğini söyledi.
Konyaaltı Belediyesi ekipleri, orman yangını nedeniyle Manavgat ve Gündoğmuş ilçelerinde elektrik kesintisi yaşayan köylerde, gezici şarj dolum aracı ile vatandaşların şarj ihtiyacını karşılıyor.

haberimizvar.net- Antalya'da 28 Temmuz'da Manavgat ilçesinde başlayan, daha sonra Gündoğmuş, Alanya ve Akseki'ye sıçrayan orman yangınları, 10 günlük çabanın ardından kontrol altına alındı. Söndürme çalışmalarına 25 araç ve 50 personel ile destek veren Konyaaltı Belediye ekiplerinin bir kısmı, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'in talimatıyla ateş tam anlamıyla sönene kadar bölgede kalmaya devam edecek.

 ATEŞ SÖNENE KADAR BÖLGEDEYİZ

  Yangın bölgesinde incelemelerde bulunan Başkan Semih Esen, orman yangını nedeniyle enerji verilemeyen köy ve mahallelerde vatandaşların cep telefonlarını şarj etme konusunda güçlük çektiğini söyledi. Belediyenin bir aracını mobil şarj dolum aracına dönüştürdüklerini dile getiren Başkan Esen, bu araçla aynı anda 80 cep telefonunu şarj edebildiklerini aktardı. Çok sayıda powerbankı köylere gönderdiklerini kaydeden Başkan Esen, cep telefonlarının özellikle afet anlarından hayati önem taşıdığına dikkat çekti. Başkan Esen, enerji sıkıntısı sona erene kadar aracın köylerde dolaşmaya devam edeceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.